Home » Despre noi

Despre noi

IT Files a reprezentat pentru mulți ani o redacție care a pus accent pe partea “murdară” a IT-ului, unde nu mulți se încumetă să ajungă. Vechea echipă responsabilă cu site-ul nu mai are însă cârma corabiei, aceasta fiind preluată de un echipaj tânăr care va aduce un suflu nou redacției. Vrem să ne maturizăm alături de voi, cititorii fideli ai site-ului și să oferim în continuare materiale de calitate.

Carol Zafiriadi

Redactor

Stefan Buzoianu

Redactor

 

5 comentarii »

 • justin a zis:

  Frumos inceput de an. Daca nu era post-ul de pe facebook probabil mi-ar fi trebuit inca 2-3 sa aflu. Intrebarea cruciala: ceva planuri legate de “cafeaua de dimineata”?
  P.S. sper ca domnul Bogza a disparut din peisaj din cauze fericite gen castigat la loto si mutat in Hawaii.

 • Carol Zafiriadi a zis:

  Multumim frumos. Despre Cafeaua de Dimineata, pot spune doar ca ma voi ocupa de ea cat mai des posibil, dar, fiind la inceput, ne-am concentrat pe continut.

  Domnul Bozga a ales sa se retraga din motive personale.

 • Radu Bozga-Petcu (author) a zis:

  “Domnul Bozga” stie ca a ramas dator cu cateva explicatii, pe care in mod rusinos nu le-a mai scris.
  La loto inca nu am castigat, dar de mutat m-am mutat; nu chiar in Hawaii, dar ceva mai spre vest. Oricum, multumesc pentru gandurile bune 🙂

 • Francisc Kurko a zis:

  Domnului Radu Bozga ii doresc toate bune si sa nu aiba niciun motiv sa se mai intoarca in Romania, ca pe zi ce trece, motivele sunt mai putine.

  Poate ne vedem vreodata prin Vest, stimate domn! 😉

  Iar celor din noua echipa (tineri si nelinistiti) le doresc mult spor si sa fie la fel de directi, onesti si trasnparenti, precum Radu!

  Bafta si mult spor, stimabililor.

 • Alex a zis:

  Hai noroc!
  Eu nu stiu ce sa comentez acilea, decat ca imi aduc aminte de o dupaamiaza in Laptarie cand am pus la cale site-ul asta la 2 saptamani dupa ce s-a inchis xTreme PC… Da!!! Eu aunt baiatul cu site-ul caruia i s-au inrosit ochii si a lesinat in Laptarie, desi nu se drogase… My fucking God, cine sa-si aduca aminte, ca nici Anda nu mai e pe aici…:-)))))

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.