Home » ştiri şi opinii

Assassin’s Creed Valhalla, intrăm în lumea vikingilor

Publicat pe 30 April 2020 la 11:01 de

Ubisoft a anunțat următorul joc din glorioasa serie Assassin’s Creed: Assassin’s Creed Valhala, care va avea la bază lumea și luptele vikinge de-a lungul istoriei.


Pentru moment compania nu a oferit foarte multe detalii, doar o imagine create de artistul Kode Abdo în cadrul unui live stream. În imagine putem observa un personaj viking clasic cu barbă ce ține în mână o secure, o navă de luptă vikinga și o bătălie istorică pe fundal. Kratos is that you? Imaginea personajului se aseamănă destul de bine cu jocul God of War.


Tot din teaser ne putem da seama de câteva elemente de luptă care au reapărut în prim planul seriei, luptele navale și asasinările în stilul Hitman. Data apariției trailer-ului oficial este 30 aprilie.

Am mari pretenții de la acest nou joc al seriei având în vedere elementele adăugate pe Odyssey și pauza pe care a luat-o Ubisoft între jocuri. Anul 2019 fiind dedicat suportului și update-urilor pentru Odyssey, dar și pentru dezvoltarea noului joc.

Ubisoft nu a confirmat încă o dată de lansare sau pe ce platforme vom putea juca Valhalla, insă este foarte probabil ca lansarea noii serii să vină concomitent cu lansarea noilor generații de console, Xbox One X și Playstation 5.

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.