Home » ştiri şi opinii

Acum îți poți trasforma camera într-un webcam

Publicat pe 30 April 2020 la 16:19 de

Canon a lansat zilele acestea un software ce poate transforma camera foto într-o cameră web, o soluție apărută datorită cererii foarte mari de camere web din ultimul timp.


Pe întreg globul majoritatea activităților s-au mutat în mediul online. Fie că este angajat, fie că ești student sau o simplă persoană care dorește să comunice cu persoanele dragi la distanță ai nevoie de o cameră web pentru a face asta. Problema cea mai mare a webcam-urilor este în continuare calitatea video pe care o oferă, iar camerele web premium costă mult prea mult pentru o persoană cu un venit mediu.

Canon a găsit soluția, iar dacă dispui de vreo cameră de la ei o poți transforma foarte ușor într-o cameră web. EOS Webcam Utility este încă în varianta beta, însă este gratis, plug-and-play și foarte ușor de utilizat. Camera se conectează prin USB la PC, se descărcă software-ul de pe site-ul Canon și asta este tot, poți intra direct în ședință.


Pentru moment software-ul se bucură de suport doar pentru US, dar acest lucru se va schimba curând, deoarece Canon a spus că va încerca să lanseze cât mai repede aplicația la nivel global.

Totodată, compania așteaptă feedback-ul utilizatorilor și a creat un thread special pentru asta în cadrul forumului comunității.

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.