Home » ştiri şi opinii

Wyze: brățară fitness și cântar inteligent

Publicat pe 24 March 2020 la 21:30 de

Wyze a anunțat astăzi lansarea a două noi produse nefamiliare pentru producător: o brațară fitness ce funcționează împreună cu Alexa și un cantar inteligent. Wyze este o companie ce s-a axat până în prezent pe domeniul smart home cu produse, precum: camere, încuietori și senzori de securitate. Ambele produse lansate astăzi se încadrează în politica companiei de a face produse cu un preț mic.

Brățara poate fi achiziționată la un preț de 25 de dolari plus livrare direct de pe site-ul producătorului, iar începând cu luna aprilie va fi disponibilă și pe Amazon. Brățara permite controlul celorlalte dispozitive Wyze deținute, astfel nu mai este nevoie să accesezi aplicația mobile. Prin intermediul ei se pot controla vocal și dispozitivele smart din casă, având integrată Alexa. Wyze Band nu își uită totuși atribuțiile de brățara fitness și poate oferi informații despre numărul de pași, somn sau numărul de bătăi ale inimii.


Are o durată de viață a bateriei de 10 zile, un ecran OLED și este rezistentă la apă până la o adâncime de 50 m.


Cântarul Wyze vine la un preț de doar 20 de dolari plus transport, ceea ce este mult sub prețul celorlalți producători de cântare inteligente. Dispune de o memorie proprie și poate stoca informații despre greutate, nivelul de grăsime din corp sau bătăile inimii. Toate aceste informații pot fi descărcate ulterior în aplicație prin Bluetooth. Cântarul funcționează pe baza a 4 baterii de tip AAA și poate înregistra date de la 8 persoane, recunoscând automat ce persoană îl folosește bazându-se pe datele colectate.


De asemenea, se bucură și de integrare cu aplicația Apple Health și Google Fit. În momentul de față Wyze lucrează la integrarea cu Fitbit și Samsung Health.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.