Home » ştiri şi opinii

Samsung lansează un facelift pentru Galaxy Tab A

Publicat pe 26 March 2020 la 15:47 de

Perioada de glorie a tablatelor a apus, însă Samsung reîmprospătează o tabletă care a făcut vânzări bune la vremea ei și dorește repopularizarea acesteia. Samsung Galaxy Tab A vine cu un ecran de 8.4 inch, o baterie de 5000 mah și conectivitate LTE. Toate acestea cumulând într-un preț de 279 de dolari.


Nouă tabletă Galaxy Tab A vine cu o cameră frontala îmbunătățită de 5MP, un display cu o rezoluție de 1920×1080(modelul anterior având doar 1280×800) și un procesor octa-core. Bateria este cu 100 mah mai mică față de modelul anterior, având doar 5000 mah. Ca și sistem de operare rulează Android Pie în ciudat faptului că Android 10 este lansat încă din septembrie 2019.

Samsung încearcă să împingă Tab A spre nivelul entry de entertainment pentru familie. De asemenea se oferă și o reducere de 7,5 dolari pentru abonații aplicației Samsung Kids Plus. Aplicația oferă jocuri și videoclipuri educaționale pentru copii. Oferta este valabilă pentru prima luna ce urmează după perioada de free trial.


Având în vedere situația de criză în care ne aflăm și faptul că toți suntem izolați Tab A s-ar putea să fie o soluție foarte bună pentru părinții doritori să alunge plictiseala celor mici și în același timp să o folosească și într-un mod educative, utilizând aplicația Samsung Kids Plus.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.