Home » ştiri şi opinii

Merita Samsung Galaxy Note 20 asteptarea?

Publicat pe 23 March 2020 la 13:35 de

A trecut aproape o lună de la lansarea vârfului de gamă de la Samsung, seria Galaxy S20, iar vânzările nu au ajuns nici pe departe la așteptările producătorului. Acest fapt se datorează și crizei globale de coronavirus ce a afectat foarte mult și segmentul mobile.

Cele câteva luni de așteptare până la lansarea Note 20 pot fi păcălite prin cumpărarea unui Galaxy S20 Ultra, care conform leaker-ilor de pe Twitter va semăna aproape 1:1 cu noul Note 20. Nu ar fi o surpriză prea mare dacă ne uităm înapoi și privim Note 10 și S10. Singurele diferențe între cele două modele fiind la exterior: repoziționarea tăieturii din ecran și setup-ul de camere de pe spate.

Samsung nu a lăsat prea mult loc de manevră pentru specificațiile noului Note și pare că l-a băgat forțat într-un con de umbră. Până și bateria de pe S20 Ultra este perfectă. Singurul avantaj pe care Samsung l-a lăsat pentru Note este S Pen-ul care va face diferență între un S20 și un Note 20.

Din pricina crizei Covid-19 data de lansare este incertă, însă conform zvonurilor ar fi undeva la sfârșitul lunii iulie, așteptându-se apogeul vânzărilor în luna august. Mergând pe traseul pe care îl știe foarte bine ne așteptăm ca Samsung să vină pe piață cu două modele de Note: Note 20 și Note 20+/Ultra.

Ca și preț de lansare ne putem aștepta la ceva în jurul sumei de 1400 de dolari, văzând prețul cu care S20 Ultra a fost lansat.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.