Home » ştiri şi opinii

Smartphone cu display retractabil? LG face posibil acest lucru

Publicat pe 19 November 2019 la 19:57 de

Sunt deja câteva tipuri de smartphone-uri cu display flexibil pe piață, precum: Huawai Mate X sau Samsung Galaxy Fold. De asemenea, Lenovo a lansat săptămâna asta primul lor telefon foldable și nu în ultimul rând Motorola RAZR 2019, chiar dacă se aseamănă mai mult cu un telefon flip. Văzând aceste titluri pe piață LG încearcă altceva și vrea să creeze primul smartphone cu display retractabil. Deja au început demersurile, iar patentul este deja public.


În urmă cu doi ani LG a aplicat pentru un patent asemenător, însă acum totul pare să prindă contur. Pe 27 februarie 2019 LG Electronics a înregistrat la WIPO un patent ce reprezinta un smartphone cu display retractabil. Patentul a fost făcut public în urmă cu câteva zile și vine insoțit și de 11 imagini ale produsului.
În forma sa compactă, device-ul arată ca un smartphone de proporții normale, foarte subțire, neregăsindu-se celebrul notch. Trăgând de părțile laterale dispozitivul se va transforma într-o tabletă în adevăratul sens al cuvântului, perfect pentru a citi cărți sau pentru a viziona filme. Momentan nu avem informații despre locul în care va fi amplasată camera, difuzoarele sau alți senzori.


Alte informații probabil vom afla abia în primăvara sau vara următorului an, însă cel mai probabil LG va lansa acest dispozitiv. De ce cred asta? Au nevoie de ceva pentru a-și reveni pe piața telefoanelor mobile, iar cu acest patent sigur vor produce isterie.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.