Home » ştiri şi opinii

Traditia continua: LANParty v.20 by LSE

Publicat pe 21 October 2019 la 17:22 de

În ziua de 16 noiembrie, Liga Studenților Electroniști, împreună cu LAB501, organizează a XX-a ediție a celei mai mari competiții de gaming GRATUITE, deschisă tuturor pasionaților de gaming: LANParty v.20 codename ‚The Great Return’ .

Deși devine neîncăpător, tot Rectoratul UPB va fi gazda evenimentului.

Având o tradiție de mai bine de zece ani, LANParty și-a câștigat renumele de cel mai mare concurs de gaming organizat de un ONG studențesc, prin prisma atmosferei palpitante din ziua evenimentului, a organizării, și mai ales, a premiilor oferite de sponsori.

Evenimentul revine și în acest an cu seria clasică de competiții: FIFA20,  HearthStone , CS:GO, League of Legends și DotA2. Iar pe lângă acestea, sunt organizate competiții de Mortal Kombat, Apex Legends pentru public cu înscrieri pe loc la standurile celor de la LAB501 și multe altele pe care LSE ne asteapta  să le descoperim pe 16 noiembrie!

Spiritul de echipă și inventivitatea vor fi puse la încercare și în afara concursului de către surpriza pe care organizatorii au pregătit-o: aceștia pot concura la jocurile organizate la fiecare dintre standurile sponsorilor și pot lua parte la tombole.

LAB501, Trust Gaming, Seasonic, HyperX, Noctua, 1More, PC Coolers, Mit Clima, Mitsubishi Electric și Movi Construct sunt doar o parte a sponsorilor LANParty v.20! Cu asemenea listă, cum să nu mizeze pe o ediție memorabilă?

„Dar nimic nu ar fi posibil fără voi, cărora vă datorăm reușitele de până acum. Așadar, vă așteptăm alături de noi, și nu oricum, ci cu surprize, pe 16 noiembrie, începând cu ora 10:00, în cadrul Rectoratului UPB (București) pentru a urmări spectacolul și a ne încuraja favoriții.”

 

Mai multe detalii pe site și pe pagina de Facebook.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.