Home » ştiri şi opinii

QNAP: conectivitate prin fibră optică pentru dispozitivele NAS

Publicat pe 22 October 2019 la 11:31 de

Plăcile FC dual-port oferă conectivitate FC fiabilă, de înaltă performanță, sigură și eficientă energetic. QXP-16G2FC și QXP-32G2FC suportă viteze de conexiune 16Gb FC și 32Gb FC. Un server NAS QNAP cu placă QNAP FC poate fi adăugat cu ușurință într-un mediu FC SAN existent, oferind stocare și backup la nivel corporate, performant și accesibil.

“FC SAN sunt în general medii de rețea închise ce necesită adesea dispozitive costisitoare cu o flexibilitate limitată de implementare la configurare,” a declarat Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. Acesta a mai adăugat: “Prin integrarea protocoalelor QNAP NAS cu Fibre Channel, utilizatorii pot adăuga serverul QNAP NAS în mediile existente FC SAN într-un mod mai convenabil decât cu dispozitive SAN, satisfăcând în același timp aplicațiile care necesită latență scăzută, fiabilitate ridicată și transferuri rapide de date, cum ar fi în serviciile financiare, centrele de date și industria de film sau televiziune.”

Utilizatorii pot instala o placă de extensie QNAP FC pe slotul PCIe al unui server QNAP NAS, iar ulterior să configureze o destinație Fibre Channel utilizând aplicația QTS iSCSI & Fibre Channel, profitând de numeroasele funcții business: protecție LUN snapshot, auto-tiering (Qtier), accelerare cache pe SSD, soluția hibridă de backup în cloud (HBS) și multe altele pentru a face aplicațiile de stocare mult mai eficiente.

QNAP NAS funcționează ca o soluție de stocare unificată care oferă funcții de stocare SAN, NAS și cloud, cu o eficiență mai bună din punct de vedere al costurilor și al flexibilității aplicației. Plăcile de extensie QNAP FC sunt compatibile cu serverele QNAP NAS din clasa business ce rulează sistemul de operare QTS 4.4.1 (sau o versiune mai recentă).

Specificații QXP-16G2FC

  • Placă de extensie Fibre Channel Dual port 16Gb, generația a 5-a îmbunătățită, cu transmisiune SFP+
  • PCIe Gen3 x8
  • 16 Gbps, 8 Gbps și 4 Gbps (Vitezele reale de transmisie pot fi de până la 14.03 Gbps pe port)

Specificații QXP-32G2FC

  • Placă de extensie Fibre Channel Dual port 32Gb, generația a 6-a îmbunătățită, cu transmisiune SFP+
  • PCIe Gen3 x8
  • 32 Gbps, 16 Gbps și 8 Gbps (Vitezele reale de transmisie pot fi de până la 28.05 Gbps pe port)

Pentru a afla mai multe despre soluțiile QNAP Fibre Channel SAN și lista lor de compatibilitate, vizitați site-ul. Plăcile de extensie QNAP Fibre Channel sunt disponibile în magazinul de accesorii QNAP.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.