Home » games, ştiri şi opinii

Avem cerințele de sistem pentru Wolfenstein: Youngblood!

Publicat pe 22 July 2019 la 15:14 de

Machine Games și Arkane Studios se aliază pentru a aduce în fața publicului un nou capitol (a se citi spin-off) din saga ”Blașcovici”, de data aceasta în formula ”double trouble”. Wolfenstein: Youngblood va vedea lumina zilei în mai puțin de o săptămână, mai exact pe 26 iulie 2019, iar jucătorii vor avea posibilitatea să experimenteze acțiunea viscerală atât în modul co-op, alături de un prieten, cât și solo, ajutat de un substitut AI.

În 1980, la douăzeci de ani după evenimentele din Wolfenstein II: The New Colossus, Germania încă este învingătoarea celui de-al Doilea Război Mondial. Jessica și Sophia Blazkowicz, respectiv eroinele în pielea cărora jucătorii vor intra pe parcursul poveștii, decid să o ia la pas spre Paris pentru a-și găsi tatăl, pe vestitul  B.J. Blazkowicz. Simultan, ele trebuie să ajute rezistența franceză în misiunea acesteia de a elibera Parisul de sub ocupația nazistă.

Cerințele minime de sistem enumeră o versiune 64bit pentru Windows 7, 8.1 sau 10, un procesor AMD FX-8350, Ryzen 5 1400 sau  Intel Core i5-3570, 8GB de RAM și un GTX 770 ca GPU. Pentru boierime, însă, Youngblood necesită Ryzen 5 1600X sau Intel Core i7-4770 drept CPU, 16GB de RAM și o placă video Nvidia GTX 1060 sau un echivalent AMD.

Ca un friendly reminder, cei care achiziționează ediția Deluxe a titlului pot invita un prieten pentru joaca în co-op gratuit, similar sistemului regăsit în A Way Out. Așa că, dacă trailerul extrem de ”synthwave” nu este pe gustul vostru, poate joaca alături de prieteni vă va îmbuna.

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.