Home » ştiri şi opinii

Un nou controller Xbox One Elite

Publicat pe 10 June 2019 la 17:27 de

Astăzi, la E3 2019 Microsoft a anunțat o nouă versiune a celebrului controller, Xbox One Elite. A doua generație de gamepad-uri a fost regândită de la zero conform Microsoft. De această dată vom putea ajusta tensiunea din thumbsticks-uri utilizând un tool pentru a crește și mai mult precizia. Trigger-ele nu au scăpat nici ele de modificări și acum pot oferi o rată de tragere mult mai rapidă pentru jocurile de tip FPS.

Microsoft a introdus și un port USB-C pentru încărcare prin fir și a adăugat și un modul Bluetooth pentru o conectare wireless de cea mai înaltă calitate. Bateria este reîncărcabilă și conform specificațiilor oferă până la 40 de ore de utilizare. Update-ul major este la capitolul grip, de această dată Microsoft optând pentru un grip din cauciuc, ceea ce ar trebui să confere o manevrabilitate și o stabilitate mult mai bună în mână. Pentru mine este un factor major, deoarece fac parte din categoria oamenilor cărora le transpiră palmele foarte mult în timpul utilizării. Vechiul gamepad crea probleme, fiindcă îmi aluneca destul de ușor din mâini în momentul în care transpiram câtuși de puțin. Per total, Microsoft a respectat părerile utilizatorilor și a punctat la toate capitolele care aveau lipsuri în trecut, reușind să creeze un controller care să-i mulțumească și pe cei mai pretențioși gameri.

 

Ultimul update făcut de gigantul Microsoft a fost noua culoare de pe controller-ul Elite, albă, în luna August, fără vreun update la capitolul funcționalitate. Despre a doua generație se vorbește de anul trecut, iar acum este în sfârșit aici. Fanii pot deja să își facă precomandă pentru noul controller Xbox One Elite Wireless Series 2 direct de pe site-ul oficial Xbox.com.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.