Home » ştiri şi opinii

Xbox One Fortnite Edition

Publicat pe 25 May 2019 la 19:28 de

Microsoft se pregătește să lanseze un Xbox One S ediție limitată pentru celebrul joc Fortnite. După cum bine știm battle-royale-ul Fortnite a câștigat foarte repede inima a milioane de utilizatori din întreaga lume, așa că băieții de la Microsoft s-au gândit să facă ceva special pentru ei. Un raport al celor de WinFuture sugerează că această ediție limitată urmează să fie lansată în următoarele săptămâni într-un bundle foarte interesant, făcut special pentru fani. Xbox One S Fortnite Edition va conține, pe lângă consola și gamepad-ul mov, un nou skin „Dark Vertex” și 2000 V-Bucks, moneda oficială a jocului.

Nu este clară încă data exactă a lansării, însă un preț este deja vehiculat. 299 de dolari ar urma să coste această ediție limitată, iar în acești bani va veni cu 1TB de stocare și o unitate optică Blu-ray. Nu este însă primul model custom de Xbox One S, după cum bine știm Microsoft a lansat și o ediție limitată pentru Minecraft, un joc la fel de cunoscut în toată lumea.

Microsoft plănuiește să facă anunțul la conferința E3 de pe 9 iunie. Compania promite lucruri mărețe acest an, iar acest Xbox One S mov este doar unul dintre anunțurile de la E3. Micosoft va discuta și despre serviciul de game streaming, xCloud, despre un nou joc Gear 5 și despre noua generație de console, „Anaconda”.

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Un comentariu »

  • niko a zis:

    Xbox One “Fortine”(Fortnite) Edition. tineti site-ul in viata chiar daca mai apar greseli etc. Multumiri pt. revie-wuri in aceste vremuri tulburi.

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.