Home » games, ştiri şi opinii

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint este pe drum!

Publicat pe 15 May 2019 la 11:00 de

Ubisoft nu au mai avut răbdare până la sosirea evenimentului E3 de anul acesta, așa că în urmă cu doar câteva zile au decis să lanseze trailerul oficial pentru această continuare a lui Ghost Recon Wildlands. La fel ca precedentul, Breakpoint se axează pe gameplay-ul co-op, numai că transformă deșertul infestat de inamici și de carteluri într-o insulă tropicală ostilă.

Viitorul titlu plasează jucătorii pe Auroa, o insulă din Oceanul Pacific, a cărei diversitate se extinde de la jungle dense până la munți înghețați. Partea interesantă este că Breakpoint va readuce, într-un fel, partea aceea ”tactical shooter” pe care seria Ghost Recon a inițiat-o, însă de care Wildlands pare că s-a cam lipsit. Vor fi incluse și mecanica de camuflaj și posibilitatea de a căra aliații răniți sau inamicii decedați, cu scopul de a-i ascunde pe cei din urmă.

Breakpoint oferă patru clase jucabile, iar faptul că se vor putea instala mici tabere în cadrul cărora jucătorii vor avea ocazia să își refacă viața sau să își schimbe echipamentul mă face să cred că este vorba de un tactical shooter destul de serios. În plus, elementele de tipul ”survival” își vor spune cuvântul, căci protagonistul poate fi rănit sau își poate fractura membre, ceea ce va îngreuna, evident, deplasarea.

Povestea principală se concentrează pe o adunătură de scandalagii, The Wolves, care decid să-și însușească prin metode violente insula. Pe lângă această campanie principală, se va introduce și un mod PvP, iar progresul in-game al personajului va conta în cadrul ambelor moduri de joc. Cu alte cuvinte, progresul va fi împărțit de cele două. De asemenea, se vor adăuga și misiuni de tip ”raid”.

Mai multe detalii vor fi cu siguranță expuse la conferința E3 de anul acesta, dar, până atunci, se știe data de lansare pentru Ghost Recon Breakpoint, și anume 4 octombrie 2019, pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Personal, după urmărirea trailer-ului, pot spune că am așteptări mari de la Breakpoint, căci atenția mi-a fost atrasă atât de setting-ul jocului, o insulă tropicală care implică, mai mult sau mai puțin, o plănuire minuțioasă a planului de acțiune, cât și de mecanicile care vin de pe urma acestuia, în special modul în care relieful influențează anumite aspecte ale gameplay-ului și indemnul de a nu neglija rănile suferite în timpul șederii pe insulă.

 

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.