Home » hardware, ştiri şi opinii

SSD-ul APS-SL3 de la Pioneer vine cu 1TB de stocare

Publicat pe 7 May 2019 la 14:05 de

APS-SL3 1TB produs de Pioneer este un SSD potrivit pentru cei care doresc să-și îmbunătățească, la un preț cât de cât accesibil, puterea de stocare a PC-urilor sau a laptop-urilor ”mai bătrânele”, mai ales pentru că SSD-urile au devenit mult mai avantajoase decât HDD-urile tradiționale, dată fiind și utilizarea crescută a celor dintâi.

Puterea lui APS-SL3 se găseștie în interiorul unei carcase de 2.5” și folosește un conector standard de tipul SATA III, lucru de mare ajutor pentru sistemele mai vechi ce duc lipsă de portul M.2. Pe lângă acestea, grosimea de 7mm asigură introducerea fără dificultăți a SSD-ului atât în interiorul laptop-urilor de modă veche, cât și în interiorul celor de ultimă generație.

SSD-ul în cauză beneficiază de un flash 3D NAND TLC (triple-level cell) și de un controller Phison S11, care îi permit acestuia să manifeste viteze de scriere și de citire de 550 MB/s, respectiv de 500 MB/s,  această versiune de 1TB fiind, la momentul actual, cea mai performantă din întregul line-up de SSD-uri produse de Pioneer.

APS-SL3 prezintă și caracteristici tipice SSD-urilor care se respectă, precum tehnologie S.M.A.R.T autonomă, gestionarea eficientă a fișierelor-deșeu și funcția LPDC (low-density parity-check) de corectare a erorilor. Acesta include și o garanție limitată la trei ani sau 360 TBW (terabytes written), în funcție de ce caz reiese mai întâi.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.