Home » ştiri şi opinii

GOG GALAXY 2.0 vrea să unifice gaming-ul pe PC

Publicat pe 31 May 2019 la 13:15 de

Presupun că o mare parte dintre cititorii noștri știu ce este GOG; pentru cei neinițiați însă, este o platformă de jocuri (ex. Steam & CO.) care s-a specializat în timp pe distribuția de jocuri clasice și nu numai, în format DRM-Free. În spatele acestui concept, stau oamenii de la CD Projekt Red (The Witcher, Cyberpunk 2077) care nu doar o dată, au demonstrat că înțeleg nevoile gamerilor și au reușit să readucă jocuri clasice pe platforma lor, la prețuri mici, cu toate optimizările și fix-urile necesare pentru a rula pe sisteme moderne. De această dată însă, vin cu o promisiune care stă ca răspuns pentru una dintre cele mai enervante probleme pe care o întâmpină omul modern în materie de jocuri: nenumăratele platforme pe care ești nevoit să le instalezi pentru a juca toate titlurile favorite.

GOG GALAXY 2.0 se vrea a fi locul principal în care îți vei centraliza toate jocurile, fie ele de PC sau chiar și de pe console, iar oamenii din spatele platformei promit un sistem foarte deștept care îți va găzdui atât jocurile, dar în același timp îți va oferi și statistici, opțiuni de sincronizare a listelor de prieteni de pe diferite platforme și tot ce înseamnă achievement-uri și alte bonusuri pe care le primești în urma parcurgerii titlurilor. Toate acestea se vor întâmpla într-un mediu securizat cu opțiunea de a selecta ce date oferi de pe fiecare cont către platforma GOG.

Personal, susțin această mișcare pentru că nu doar o dată mi-a venit să las baltă jocurile pe PC în favoarea unei console, fix din motive de comoditate. Dacă va reuși să livreze tot ce promite, GOG va revoluționa, fără doar și poate, industria de gaming pe calculatoare și va oferi o experiență console-like după care tânjim mulți dintre noi. Cea mai bună parte? Te poți înscrie de pe acum în programul de Beta pentru a fi unul dintre primii oameni ce se vor bucura de beneficiile aduse de GOG GALAXY 2.0.

Taguri: , , , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.