Home » games, ştiri şi opinii

From Software se aliază cu George R. R. Martin pentru un joc open-world?

Publicat pe 21 May 2019 la 14:17 de

Acum, că un serial-fenomen a luat sfârșit, este timpul ca fanii scrierilor lui George R. R. Martin să își îndrepte atenția spre o presupusă colaborare între acesta și studioul japonez From Software (Dark Souls, Bloodborne, Sekiro, știți povestea), în vederea realizării unui joc video inedit, cu temă open-world, care invită jucătorii să exploreze în spinarea unui credincios căluț regate vaste și să dobândească abilități noi prin uciderea conducătorilor acelor regate.

Martin a menționat pe blogul său faptul că a existat, sau încă există o discuție legată de participarea sa în cadrul acestui proiect. Se spune că Martin este unul din scriitorii principali pentru jocul în cauză, alături de nimeni altul decât Hidetaka Miyazaki.

Pe Internet umblă vorba că jocul se află în dezvoltare de aproximativ trei ani, iar publisher-ul acestuia va fi, așa cum cere tradiția pentru titlurile From Software, Bandai Namco. Deși nu se știe dacă aceste informații sunt în întregime corecte, anunțul oficial legat de GR (căci acest acronim este singurul detaliu în materie de nume al jocului) va fi lansat în cadrul conferinței E3 2019.

Iată un material interesant pentru cei care doresc să afle și mai multe zvonuri și mici indicii despre ce pune la cale From Software:

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.