Home » games, IT, ştiri şi opinii

Watch Dogs 3 și Londra – Noi detalii despre desfășurarea acțiunii?

Publicat pe 8 April 2019 la 14:51 de

Chiar dacă dezvoltarea următorului joc din seria Assassin’s Creed nu prea va rezona cu anul 2019, Ubisoft pare să indice din ce în ce mai intens anumite informații despre Watch Dogs 3.  În principiu, acțiunea acestuia va avea loc în Londra, după ce în 2017, Ubisoft a introdus un patch pentru Watch Dogs 2 ce conținea un nou cutscene al sfârșitului jocului, subliniind clar faptul că următoarea aventură va avea loc în Londra. Mai exact, dialogul și coordonatele regăsite în cutscene indică spre Brixton.

Convorbirea din cadrul scenei include și o serie de coordonate (51.462014, -0.112504). Pentru cei curioși, cutscene-ul poate fi urmărit mai jos, iar introducerea acestor coordonate în Google Maps va avea ca rezultat Brixton-ul.

Noua scenă de final a fost introdusă de patch-ul care aducea câteva noi adiții în cadrul lui Watch Dogs 2, precum locații și mici indicii, și care pregătea utilizatorii, totodată, pentru conținutul Season Pass. Astfel, o mică vânătoare de comori s-a transformat într-un mod criptic și interesant de a desluși misterul continuării pentru acest joc cu tematică foarte specifică hacker-ish.

Desigur, development-ul unui joc, mai ales unul de tipul AAA, este un proces extrem de complex, și multe se pot schimba pe parcurs, inclusiv povestea și locațiile în care aceasta se desfășoară, dar asta nu înseamnă că indiciile regăsite vor fi în zadar. Sper!

Ubisoft va fi prezent la conferința E3 pe 10 iunie 2019, iar acest lucru ridică și mai mult speranțele pentru un anunț în ceea ce privește dezvoltarea oficială a lui Watch Dogs 3, data de lansare, posibil și materiale video pentru conținutul in-game.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.