Home » games, IT, ştiri şi opinii

Star Wars Jedi: Fallen Order – Trailerul oficial vine cu vești impresionante din partea EA

Publicat pe 16 April 2019 la 13:15 de

Săptămâna trecută, Respawn anunțau faptul că vor dezvălui în exclusivitate primele detalii oficiale în legătură cu un viitor joc bazat pe universul Star Wars, unde un padawan singuratic trebuie să facă tot posibilul pentru a supraviețui după ce galaxia a devenit victimă executării Ordinului 66.

Cu ocazia evenimentului Star Wars Celebration, în cadrul căruia Respawn au avut și ei un panel dedicat, Star Wars Jedi: Fallen Order a primit primul trailer oficial, însoțit de niște vești încurajatoare legate de contribuția Electronic Arts. Dacă este să ne luăm după cele spuse, Jedi: Fallen Order va fi un joc single player, concentrat în special pe poveste, lipsit de orice fel de micro-tranzacție, spre deosebire de alte producții aflate sub tutela EA, de tipul Battlefront II, unde foamea de bani nu a fost privită cu ochi buni.

Star Wars Jedi: Fallen Order se lansează pe 15 noiembrie 2019 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One, iar Respawn subliniază importanța acordată firului narativ al jocului. Pentru producători, acesta este unul din cele mai importante elemente care încheagă evenimentele din universul Star Wars. Chris Avellone, care în trecut a lucrat la povestea lui Knights of the Old Republic II, este foarte implicat în proiectul Jedi: Fallen Order, și tocmai de aceea compania a lăsat la îndemâna publicului și o serie de indicii cu privire la ceea ce am putea găsi în aventura aceasta.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.