Home » ştiri şi opinii

Noi scurgeri de informații în cazul Pixel 3a

Publicat pe 29 April 2019 la 14:40 de

Dacă ești un cititor regulat al site-ului nostru și în același timp un pasionat al telefoanelor cu Android probabil știi deja că Google pregătește lansarea unui nou Pixel, nu este mult așteptatul Pixel 4, însă nu putem trece nepăsători nici pe lângă acesta. Înainte ca Pixel 4 să iasă pe piață Google va lansa seria Pixel 3a, o serie ce conține două versiuni mai ieftine al celebrului model Pixel. De data aceasta avem mai multe imagini și o culoare nouă pe care Google o va pune la dispoziție pentru modelele Pixel 3a.

Cunoscutul Evan Blass a postat pe Twitter câteva imagini cu Pixel 3a, modelul cel mic dintre cele două care urmează să apăra.


Cum nu este un flahship Google și-a permis să se joace cu nuanțele și culorile și a create un design „jucăuș” cu un buton de blocare portocaliu și o nuanță de mov pe spate. Încă nu avem și numele ofical al culorii însă probabil în lunile ce urmează va fi făcut public.

Detaliile hardware vor veni, probabil, odată cu evenimentul Google I/O 2019 din luna mai. Șansele ca cele două noi telefoane să fie lansate atunci este destul de mică, însă sigur vom afla date oficiale privind device-urile și specificațiile exacte cu care vor veni.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.