Home » games, ştiri şi opinii

Mortal Kombat 11 nu este optimizat pentru 60 de FPS-uri? Iată soluția!

Publicat pe 29 April 2019 la 14:32 de

Haideți să oferim modder-ilor respectul și mulțumirile cuvenite. Fără ajutorul lor, nu am fi avut parte de experiențe atât de diverse, haioase, dubioase, ilogice și interesante în lumea jocurilor. În ceea ce privește Mortal Kombat 11, mod-ul pe care îl menționăm astăzi este unul mai mult decât binevenit.

Rata FPS-urilor din timpul jocului fluctuează la un nivel oarecum deranjant, scăzând până la 30 de frames per second în cadrul meniului in-game, în timpul unor acțiuni de tipul fatalities și fatal blows, și în timpul întregii șederi a jucătorilor în modul Krypt. Iar astfel de impedimente nu sunt sub nicio formă datorate vreunui sistem low-end

Endri Laurson a dezvoltat un mod ce permite jucătorilor să butoneze Mortal Kombat 11 la rezoluții ultrawide și la 60 de FPS-uri în mod constant. Tot ce trebuie făcut este apăsarea tastei F11 pentru ca mod-ul să configureze cu succes FPS-urile, în timp ce tasta F10 este destinată posesorilor de monitoare ultrawide, ale căror retine sunt abuzate de lipsa optimizării aferente. (bug-uri vizuale și alte atrocități).

Laurson avertizează că ”modul Krypt este neoptimizat aproape în totalitate”, și nici măcar PC-ul său high-end nu îl poate suporta la 60 de FPS-uri. Cu toate acestea, el sugerează cu încredere că ”deși depășirea pragului de 60 nu este garantată, experiența in-game va fi îmbunătățită suficient.”

Pentru doritori, FpsCapRemover, mod-ul dezvoltat de Endri Laurson, poate fi descărcat aici.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.