Home » hardware, IT, ştiri şi opinii

AMD își sărbătorește cei 50 de ani cu Gold Edition pentru Ryzen 7 și Radeon VII

Publicat pe 30 April 2019 la 13:31 de

Pe 1 mai 1969, Advanced Micro Devices lua naștere în Santa Clara, California. 50 de ani mai târziu, adică începând de mâine, compania sărbătorește acest eveniment lansând versiuni ”Gold Edition” pentru popularul CPU  Ryzen 7 2700x și pentru cunoscuta placă video Radeon VII.

Fiind una din cele mai de succes și mai importante companii ce produc astfel de componente, AMD merge până în pânzele albe pentru a ”ispiti” entuziaștii PC, în special fanii de rigoare, în a deține aceste produse aniversare. Gold Edition nu aduce nicio îmbunătățire lui Ryzen 7 sau lui Radeon VII. În schimb, AMD speră că va putea atrage cumpărători prin intermediul unor ”goodies” incluse.

Produsele vor veni ambalate în cutii ce posedă culori aurii cu specific aniversar. Pe Ryzen 7 vom găsi ”autograful” președintelui AMD Lisa Su, în timp ce Radeon VII își va etala noua nuanță roșiatică.

Lăsând în urmă luxul aspectului, ambele produse vor include bundle-ul AMD50, compus din The Division 2 Gold Edition și World War Z. Pe lângă acestea, cumpărătorii vor mai găsi ambalat drept cadou și un tricou-tribut AMD50.

Ryzen 7 2700x Gold Edition va fi disponibil la distribuitori selecți pentru suma de 329$, în timp ce Radeon VII Gold Edition va putea fi achiziționat la 699$. Pentru cei care doresc modele standard pentru procesoare Ryzen sau o pentru plăci video Radeon, între 29 aprilie și 8 iunie vor exista reduceri de până la 150$, ca parte a evenimentului aniversar.

Taguri: , , , , , , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.