Home » hardware, IT, ştiri şi opinii

BenQ aduce monitorul pentru divertisment EW3270U

Publicat pe 27 March 2019 la 17:59 de

Odată cu evoluția platformelor de streaming video și cu creșterea acestora în popularitate, dar și cu intensificarea conținutului video creat de utilizatori, gradul de utilizare al PC-urilor în acest scop a crescut. Prin urmare, s-a dezvoltat o cerere consistentă de monitoare pentru divertisment, prevăzute cu design, specificații și dotări specifice acestui domeniu de activitate.

Fiind un nume recunoscut pe piața soluțiilor de imagistică , BenQ a depus eforturi consistente în vederea creării celor mai reușite monitoare pentru conținut de divertisment și oferă la ora actuală o gamă impresionantă, în continuă extindere, de modele care pot reproduce experiența cinematografică în  propria locuință sau la birou.

EW3270U este conceput pentru a asigura iubitorilor de conținut video cea mai reușită experiență vizuală. Prevăzut cu un panou VA 4K UHD cu 10bit de 31.5”, noul model BenQ este caracterizat în primul rând de fidelitatea cu care reproduce culorile și detaliile afișate, fiind capabil să acopere în proporție de 95% spectrul DCI-P3, utilizat ca standard în industria de film.

Așadar, redarea este realizată cu o acuratețe deosebită, ceea ce îi permite utilizatorului să beneficieze de o calitate foarte bună a imaginii, indiferent de tipul și de complexitatea conținutului. Totodată, monitorul este prevăzut cu tehnologia HDR, creată pentru a obține o reproducere extrem de realistă a filmelor. Astfel, BenQ EW3270U asigură o luminozitate maximă mărită, dar și o rată de contrast mult îmbunătățită, ceea ce îi permite să afișeze corect până și cele mai mici detalii dintr-o scenă.

Pentru flexibilitate, sunt oferite patru niveluri HDR, iar suplimentar a fost implementată și tehnologia Bright Intelligence Plus (B.I.+) cu patru moduri de afișare, astfel că utilizatorul beneficiază de libertate maximă în definirea experienței vizuale dorite. În plus, a fost încorporat un senzor de lumină ambientală, care monitorizează în permanență nivelul și căldura de culoare a luminii din încăpere și ajustează setările de afișare în consecință, pentru a menține aceeași experiența vizuală optimă, indiferent de lumina ambiantă.

În ceea ce priveșe specificațiile tehnice, BenQ EW3270U este caracterizat de o luminozitate de 300cd/m2, rată de contrast nativă de 3000:1, unghiuri de vizualizare de 1780, frecvență de refresh  de 60Hz și timp de răspuns de 4ms. Mulțumită unei densități de 140PPI (pixels per inch), el poate reda extrem de clar conținutul 4K UHD, dar aduce și îmbunătățiri semnificative și conținutului video la rezoluție mai mică, prin intermediul funcției Super Resolution, care mărește în timp real numărul de pixeli afișați pe ecran, adaptând conținutul 1080p pentru a fi afișat cu claritatea 4K.

Pentru o experiență de gaming reușită, fără sacadări și rămășițe de imagine, a fost adăugată și tehnologia AMD FreeSync. În plus, vederea este protejată în cazul utilizării pe perioade lungi de timp, prin intermediul tehnologiilor BenQ Flicker-Free, Low Blue Light și Smart Focus.

Conectivitatea a beneficiat și ea de o atenție deosebită, astfel că, pe lângă conectorii video de ultimă generație – HDMI 2.0 și DP 1.4 – EW3270U dispune și de un port USB Tip-C, ce poate fi utilizat pentru conectarea la dispozitive compacte high-end.

Pe lângă un panou de calitate, tehnologii avansate de redare și conectivitate versatilă pe măsură, BenQ EW3270U oferă şi un design modern, elegant, cu ramă îngustă pe 3 laturi. Carcasa gri metalic se încadrează perfect în orice mediu, iar piciorul de susținere cu stabilitate ridicată permite înclinarea monitorului până la -50 în față sau până la 150 în spate, existând totodată posibilitatea fixării pe perete prin sistem VESA.

O combinație perfectă de calitate, tehnologie și design, BenQ EW3270U pare a fi alegerea perfectă pentru redarea de filme pe PC și nu numai.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.