Home » ştiri şi opinii

Am fost la Lan Party și mi-a plăcut

Publicat pe 19 March 2019 la 12:40 de

Au reușit să mă scoată din grota mea confortabilă și pentru un weekend am ieșit la lumina zilei, nu m-am bronzat doar la lumina monitorului. Despre cine este vorba? Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare s-a gândit la noi și ne-a invitat să participăm la unul din cele mai frumoase evenimente pe care le fac, Lan Party National Edition. Am întâlnit pe parcursul celor doua zile oameni foarte faini și chiar ne-am împrietenit, dar haideți să începem cu începutul.

Într-o lume dominată de cursuri, laboratoare și teme evenimentul are scopul de a deconecta studenții de la monotonia zilelelor de facultate și de a-i uni într-un scop comun: competiție, gaming și voie bună. Eu am ajuns vineri la eveniment, pe la ora 20:00, când încă nu erau toți participanții la eveniment, așa că am putut discuta cu organizatorii despre eveniment și să aflu informații despre istoria evenimentului și despre modul în care îl organizează ei.

Evenimentul se află la cea de-a 15-a ediție și a reușit să crească în fiecare an foarte mult. Dovada este faptul că de trei ani evenimentul se desfășoară în două etape: etapa locală și etapa națională. Etapa națională reunește alte zece centre universitare din țară și de această dată vor participa câștigătorii etapelor locale din fiecare centru. Revenind la etapa locală din acest weekend; am văzut competiții de League of Legends, DOTA 2, FIFA 19, Counter-Strike Global Offensive, Hearthstone si Mortal Kombat. O listă impresionantă, nu?


Deși nu am participat la nicio competiție, nu am avut timp să mă plictisesc deloc. Ambele seri de eveniment au fost presărate cu giveaway-uri, concursuri micuțe și momente speciale oferite de organizatori și sponsori (care nu au fost puțini). Off-side am găsit și activități pentru cei care au venit doar să arunce cu privirea, ca mine; am încins ringul de dans la Just Dance cu studentele, am jucat Activity cu voluntarii… da ați auzit bine. Au fost și board game-uri la event și m-am speriat de moarte la VR.

Un eveniment făcut de studenți pentru studenți” Acesta este sloganul evenimentului. Singura reglementare impusă pentru participarea la competiții fiind aceea de a fi student în cadrul unei universități. Cred că acesta este lucrul care a reușit să țină evenimentul atât de unit și-l face foarte friendly în același timp, deoarece lumea nu vine neapărat pentru caștig, ci pentru relaxare și pentru socializare.

Scurt pe doi, am fost la Lan Party National Edition și mi-a plăcut. Le mulțumesc noilor noștri prieteni de la LSAC pentru invitație. Ne vedem la etapa națională. See ya!

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.