Home » games, hardware, IT, ştiri şi opinii

NZXT readuce carcasa de gaming H500 în culorile Overwatch

Publicat pe 22 February 2019 la 14:05 de

Fanii înrăiți Overwatch au posibilitatea de a-și completa colecția cu specificul ”team-based shooter” produs de Blizzard Entertainment. NZXT lansează o ediție specială a mult-iubitei carcase de gaming H500, decorată cu logo-ul jocului și culorile aferente.

Pe lângă estetica propriu-zisă, carcasa în sine nu prea aduce nicio noutate. Aceasta vine ”stropită” în bine-cunoscuta combinație negru-alb-galben, iar logo-ul Overwatch tronează atât pe fața carcasei, cât și pe laterala acesteia. unde se lăfăie inclusiv numele jocului scris la dimensiuni obeze.

În afară de aceste elemente, modelul H500 își păstrează aceleași caracteristici: confecționare integrală din metal, panou din sticlă securizată, cable management simplificat și instalație pentru răcire prin apă.

Nu este prima dată când NZXT bate palma cu producători de jocuri video pentru carcase customizate, precum ediția Fallout 4 Nuka Cola pentru modelul H700. În materie de preț, această carcasă pentru fanii Overwatch poate fi achiziționată pentru 149,99 de verzișori, cu vreo 73 de dolari mai mult decât simpla carcasă. Dar dacă există doritori care salivează la o carcasă scumpită doar pentru culori diferite și pentru câteva logo-uri, H500 Overwatch Edition poate fi precomandată de aici.

Taguri: , , , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.