Home » software, ştiri şi opinii

Microsoft va adăuga serviciul Xbox Live pentru Nintendo Switch și smartphone-uri

Publicat pe 12 February 2019 la 11:00 de

Microsoft nu se joacă atunci când menționează că principalul obiectiv din viitorul apropiat este transformarea serviciului Xbox Live într-o adevărată platformă de sine stătătoare. Dacă până acum Xbox Live permitea funcții precum joaca în multiplayer, leaderboards, puțin social media și serviciu de achievement-uri, Microsoft țintește ceva mai sus de data aceasta, dorind să implementeze aceste lucruri și nu numai pe o gamă foarte variată de console și alte dispozitive, în principal iOS, Android și Nintendo Switch.

Desigur, unele din aceste funcții puteau fi accesate prin cel mai banal exemplu, de tipul Minecraft, Fortnite sau pentru posesorii de Windows pe telefoane sau pe râșnițele de acasă, însă Microsoft dorește ca Xbox Live să se extindă într-atât încât să ofere una din cele mai influente și răspândite metode de cross-platform din ultimii ani, inclusiv pentru developeri și pentru jocurile în sine.

La o simplă declarație din partea Microsoft, ”Xbox Live este pe cale să devină mult mai mare, extinzându-se de la 400 de milioane de dispozitive și 68 de milioane de utilizatori la activ până la device-uri de numărul miliardelor, cu ajutorul noului serviciu cross-platform”.

Cuvinte mari din partea unei companii și mai mari, se pare.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.