Home » games, ştiri şi opinii

Metro Exodus va veni cu o ediție specială foarte limitată!

Publicat pe 4 February 2019 la 11:22 de

Dacă până acum ai trăit sub o piatră sau pur și simplu ocolești acele romane excepționale ce servesc drept bază pentru niște jocuri colosale, află că cel mai nou titlu din seria consacrată Metro va intra cu mare pompă pe rafturile magazinelor! Și asta datorită implicării directe a autorului romanelor omonime, Dmitri Glukhovski, în cadrul 4A Games, compania care a oferit o perspectivă unică a peripețiilor tânărului Artyom.

Denumită Metro Exodus – Artyom Edition, această ”ladă” din oțel, fabricată asemenea celor în care se transportă armamentul, conține o sumedenie de obiecte de colecție, cunoscute de fani și fabricate de meșteri cu seamă, sub atenta supraveghere a domnului Glukhovski însuși. Îndrăznesc să fac o mică paranteză și bag mâna în foc pentru cei de la 4A Games, care mai mult ca sigur că nu vor imita fiasco-ul peste care s-a trântit Fallout 76 – Power Armor Edition.

Și iată de ce: Artyom Custom Edition conține;

  •  un ceas Nixie fabricat manual, perfect functional, asemenea celui purtat de eroul nostru prin măruntaiele Moscovei
  •  o mască de gaze cu filtru
  •  o replică funcțională a credincioasei brichete-glonte, fabricată dintr-un cartuș al unei puști cu lunetă
  •  un medalion dog tag pe a cărui suprafață va fi gravat numele fericitului posesor
  •  harta pe care este marcată călătoria locomotive Aurora, în propria ei husă de piele
  •  un certificat de autenticitate, semnat de către Dmitri Glukhovski și Andrew Prokhorov, mai solemn decât Declarația de Independență a Americii.

Compania ia foarte în serios acest aspect, iar trailerul aduce veridicitate afirmațiilor aproape instant. Rămâne de văzut dacă și restul exemplarelor se vor prezenta la fel de impecabil, dar mă îndoiesc că cineva va fi dezamăgit.

Dacă sunteți curioși de costul pachetului, aflați că acesta este neprețuit. La propriu. Indiferent dacă motivul este lipsa materialelor sau o strategie de marketing menită să declanșeze fenomenul ”battle royale” printre  fanii înfocați, numai zece exemplare există, dintre care unul și-a găsit locul de veci în incinta 4A Games.

Pentru a putea intra în posesia ”lăzii”, fanii vor trebui să stea cu ochii lipiți de ecrane și să urmărească non-stop atât site-ul jocului, cât și paginile de pe rețelele de socializare ale acestuia. Hai, că nu-i greu! Ăștia de la Europa FM făceau d-astea săptămâmal.

Ca un friendly reminder, Metro Exodus se află oficial în stadiul ”gold”, ceea ce înseamnă că se lansează mai devreme, 15 februarie 2019, pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC. All board the hype train!

Taguri: , , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4.75 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.