Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 4 ianuarie 2017

Publicat pe 4 January 2018 la 09:55 de

Acum că lumea a aflat despre problemele de securitate cu care se confruntă platformele Intel, producătorul a fost nevoit să comenteze public subiectul şi a făcut-o în cel mai neinspirat mod posibil, fără să îşi asume responsabilitatea şi încercând să sugereze că nu este problema sa, ignorând practic faptul că procesoarele sale sunt de fapt singurele care prezintă acest inconvenient.

Între timp, a fost introdus şi un patch pentru a rezolva această vulnerabilitate, dar el aduce şi un impact negativ asupra performanţelor şi, mai mult decât atât, este impus şi platformelor AMD, care nu prezintă această problemă de securitate şi care, în consecinţă, nu au nevoie de el.

G.Skill au introdus noi module de memorie DDR4 Sniper X, disponibile în kituri cu capacitate de până la 128GB şi viteze de până la 3600MT/s.

Carcasa In Win 305 adoptă o combinaţie de oţel, plastic şi sticlă şi asigură suficient spaţiu pentru a găzdui coolere pentru procesor înalte de până la 160mm şi plăci video lungi de până la 350mm.

Lian Li vor relansa brand-ul LanCool de carcase de buget pentru PC-uri de gaming.

ID-COOLING au anunţat ventilatoarele DF-12025-RGB-TRIO prevăzute cu iluminare RGB, ce sunt compatibile cu tehnologiile de sincronizare utilizate de plăcile de bază, dar sunt acompaniate şi de un controller fizic pentru schimbarea efectelor.

Samsung CJ791 este un monitor QLED curbat de 34″ cu rezoluţie de 3440×1440 pixeli pe interfaţă Thunderbolt 3.

Windows 10 Build 17063 obligă utilizatorii de PC să furnizeze numărul de telefon dezvoltatorului, altfel nu le va permite să finalizeze instalarea actualizării.

Privind problema din această perspectivă şi adăugând o serie de alte neajunsuri, nu este deci tocmai o surpriză că Windows 7 este în continuare lider de piaţă, cu o cotă de 43.08%, în timp ce Windows 10 deţine numai 32.93 procente.

Transcend au prezentat drive-ul flash JetDrive 825 pe interfaţă Thunderbolt PCIe, disponibil în variante de 240, 480 şi 960GB, cu viteze de lucru de până la 950/650 MB/s.

Cele mai noi module DDR4 Ripjaws în format SO-DIMM de la G.Skill oferă frecvenţe de până la 3466MHz în kituri de 4x16GB.

Conform previziunilor mai vechi, se anunţă noi majorări de preţ pentru plăcile video High End şi mainstream, ca urmare a creşterii costurilor de producţie generate de scumpirea chip-urilor de memorie.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.