Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 7 decembrie 2017

Publicat pe 7 December 2017 la 10:09 de

AMD lucrează de mai bine de un an la dezvoltarea controller-ului pentru memorie video GDDR6 – standard care se va lansa probabil iniţial cu viteze de lucru similare celor atinse în prezent de GDDR5X.

Pentru cei interesaţi de activitatea de generare de monedă virtuală, ASUS au lansat placa de bază B250 Mining Expert, prevăzută cu 18 slot-uri PCI-Express x1, alături de un slot PCI-Express x16.

Raijintek au introdus coolerul pentru procesor Leto Pro RGB, echipat cu 2 ventilatoare de 120mm cu LED-uri RGB şi înalt de 155mm.

Monitorul Philips 328P6AUBREB cu conectare pe interfaţă USB-C foloseşte un panou QHD de 32″ şi promite o acoperire a spectrului Adobe RGB în proporţie de 99%.

Specificaţii precum diagonala de 24″, rezoluţia Full HD, timpul de răspuns de 5ms, luminozitatea maximă de 250cd/m² sau piciorul de susţinere fără posibilitate de ajustare a înălţimii nu fac din BenQ GW2480 un monitor foarte atractiv, dar preţul de achiziţie recomandat de numai 139€ va atrage probabil atenţia unui număr destul de mare de utilizatori.

Clockstone Software este dezvoltatorul noului titlu din franciza Portal, care poartă denumirea Portal Bridge Constructor.

Versiunea pentru MacOS a jocului DeusEx: Mankind Divided va fi disponibilă începând cu 12 decembrie.

Pasionaţii de Total War: Warhammer II vor trebui să mai aştepte până în mai pentru rasa Norsca, a cărei preluare din Total War: Warhammer nu decurge conform aşteptărilor celor de la Creative Assembly.

Barebone-ul Shuttle SZ270R9 dispune de iluminare LED RGB pe panoul frontal şi de un buton pentru overclocking rapid, în interir găsindu-se o placă de bază cu chipset Intel Z270, un cooler pentru procesor şi o sursă de alimentare de 500W certificată 80 Plus Silver.

Despre noua soluţie grafică externă Gaming Station cu sursă de alimentare de 550W certificată 80 Plus Gold, PowerColor susţin că poate fi echipată cu plăci video energofage, precum Radeon R9 290XGeForce GTX Titan Xp sau Quadro GP100.

Qualcomm au dezvăluit specificaţiile noului Snapdragon 845, care foloseşte un CPU octa-core Kryo 385 cu frecvenţe de până la 2.8GHz pentru nucleele mari şi de până la 1.8GHz pentru cele mici, GPU-ul Adreno 630, ISP-ul Spectra 280 şi DSP-ul Hexagon 685.

După ce au alterat filosofia Nexus pentru ca mai apoi să lichideze brand-ul, Google ar revin la ideea unor telefoane ieftine mai bune, numai că de această dată o fac prin introducerea sistemului de operare Android Go, optimizat pentru terminale cu 512MB sau 1GB memorie RAM.

Metodele de autentificare biometrică au pierdut din încrederea acordată de public după ce implementările pentru dispozitive mobile au început să dea rateuri, dar Intel sunt convinşi că soluţia de recunoaştere facială cu tehnologie Multi-access Edge Computing (MEC) 5G va putea fi utilizată în retail pentru efectuarea mai rapidă a plăţilor.

Tom’s Hardware susţin că AMD cer scuze utilizatorilor pentru lipsa de transparenţă observată odată cu introducerea a 2 versiuni de Radeon RX 560, dar mie mi se pare că de fapt încearcă să arate cu degetul înspre partenerii care nu au evidenţiat diferenţele dintre cele 2 versiuni.

Deşi moneda Bitcoin se îndreaptă către pragul de 13 000USD, Valve par să îşi fi pierdut încrederea în ea, astfel că nu o mai acceptă pentru plăţi pe Steam şi argumentează (corect din punctul meu de vedere) decizia luată prin lipsa de predictibilitate

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.