Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 14 decembrie 2017

Publicat pe 14 December 2017 la 09:46 de

AMD ar putea lucra la APU-uri cu soluţii grafice integrate mai puternice, ori cel puţin asta pare să indice o apariţie recentă în baza de date SiSoftware Sandra, care indică un astfel de chip echipat cu 1792 unităţi de procesare grafică.

Totodată, AMD au confirmat că cea de-a doua generaţie de procesoare Ryzen va fi lansată în primul trimestru al anului viitor cu un proces de fabricaţie pe 12nm, dar au insistat să specifice că nu vorbim de o nouă arhitectură, ci mai degrabă de un refresh al aceleiaşi arhitecturi Zen, care va fi introdus odată cu seria 400 de chipset-uri pentru plăci de bază.

Ca urmare a vulnerabilităţilor demonstrate în ultima perioadă, Intel vor întări securitatea pentru Management Engine prin dezvoltarea unui mecanism care va preveni instalarea unei versiuni mai vechi, cu breşe de securitate.

Americanii vor să reducă riscul de a se expune la spionaj rusesc, aşa că au decis să interzică prin lege utilizarea de produse software care au legătură cu Kaspersky Labs în toate departamentele, agenţiile şi organizaţiile federale.

Blizzard oferă straie de sărbătoare jocului Overwatch prin lansarea evenimentului Winter Wonderland, ce aduce skin-uri cu tematică specifică.

Versiunea VR a jocului Fallout 4 s-a lansat cu probleme de rezoluţie, care era limitată de cea a monitorului şi nu de headset, dar Bethesda le-a rezolvat rapid, la numai o zi de la lansare.

Jocul H1Z1 va putea fi rulat în mod gratuit în intervalul 14-21 decembrie şi va beneficia în aceeaşi perioadă şi de o campanie cu discount de 75% via Steam.

O cafenea Starbucks din Buenos Aires oferă clienţilor acces la Internet printr-o reţea Wi-Fi prevăzută cu un exploit care se foloseşte de dispozitivele conectate pentru generarea de monedă virtuală şi, chiar dacă reţeaua este furnizată de o altă entitate, chiar dacă este vorba de o situaţie rezumată strict la cafeneaua respectivă şi chiar dacă s-au luat măsuri pentru remedierea ei, nu înseamnă că nu se poate întâmpla din nou, oricând şi oriunde.

Unii analişti au aşteptări mari de la chip-urile AMD EPYC şi estimează că dacă producătorul va reuşi să obţină o cotă de 10% pe piaţa serverelor, şi-ar putea majora valoarea cu 25%.

Consola Nintendo Switch se bucură de succesul scontat şi ar putea depăşi în primul an de existenţă vânzările atinse la vremea sa de Wii.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.