Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 13 decembrie 2017

Publicat pe 13 December 2017 la 10:04 de

Soluţia grafică Inno3D P104-100 foloseşte acelaşi chip prezent în GeForce GTX 1070 şi 1080, doar că din punctul de vedere al specificaţiilor este o combinaţie între cele 2, fiind prevăzută cu 1920 unităţi de procesare la 1607MHz şi 4GB memorie video GDDR5X, fiind proiectată astfel pentru activitatea de Crypto Mining.

Fujitsu au prezentat o nouă tehnologie WAN, care permite atingerea unor viteze de până la 40Gbps, pentru a accelera transferul de date între soluţii de Cloud Computing.

Jocul Fallout 4 are de acum o versiune VR, compatibilă cu HTC Vive.

Bungie par pur şi simplu incapabili de a dezvolta un meganism de joc pentru Destiny 2 care să satisfacă jucătorii simultan cu crearea cadrului de gameplay dorit de dezvoltator şi se ovesc de eşec după eşec, spre mânia utilizatorilor, dar măcar au bunăvoinţa de a-şi recunoaşte greşelile, cu promisiunea corectării lor.

Evenimentul Winterfest pentru jocul Paragon se desfăşoară în această perioadă şi va dura până pe data de 18 ianuarie, aducând nou conţinut şi un nou erou.

CCP Games au lansat Winter Update pentru EVE: Valkyrie – Warzone, cu care aduc noi instrumente pentru comunitate, modul spectator, harta EVE Online: Lifeblood şi suport TrackIR şi Tobii.

Despre iMac Pro se ştie deocamdată că va folosi procesoare cu frecvenţe Turbo de până la 4.5GHz şi până la 42MB memorie cache, soluţii grafice Radeon Pro Vega, memorie RAM de 32/64/128GB, SSD de 1/2/4TB şi ecran 5K 10bit de 27″.

Qualcomm au confirmat că vor exista şi portabile cu sistem de operare Windows 10 şi procesor Snapdragon 845, doar că pregătirea platformei mai necesită timp, iar primele dispozitive în această configuraţie vor ajunge cel mai probabil în magazine în a doua jumătate a anului viitor.

După ASUS, HP şi Lenovo, se pare că şi Samsung au în plan dezvoltarea de portabile cu sistem de operare Windows 10 şi procesor Snapdragon.

Noile module SODIMM Corsair Vengeance de 4000MHz sunt cele mai rapide memorii DDR4 pentru sisteme portabile de pe piaţă.

Umblă vorba că Intel iau în calcul tăieri masive de buget pentru programul Intel Inside, cu care au dominat practic ani la rând piaţa sistemelor de calcul portabile.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.