Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 8 noiembrie 2017

Publicat pe 8 November 2017 la 09:52 de

NVIDIA au pregătit o ediţie specială pentru Titan XP, prevăzută cu soluţie de iluminare LED verde sau roşie şi tematică grafică inspirată din Star Wars.

Placa de bază C.J1900A-BTC PLUS V20 introdusă de Colorful pentru activitatea de Crypto Mining este de fapt un PCB populat cu 8 slot-uri PCI-Express, plus 1 slot personalizat în care se montează placa ce adăposteşte procesorul Celeron J1900, bancul de memorie SO-DIMM, conectorul SATA şi interfeţele de conectivitate.

Întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, ADATA au lansat o ediţie specială a drive-ului flash pe interfaţă USB UV100F, ce foloseşte o grafică în culorile crăciunului.

Monitorul ASUS ROG Swift PG27VQ foloseşte un panou curbat de 27″ cu rezoluţie WQHD şi refresh ajustabil dinamic până la 165Hz prin tehnologie G-Sync.

Headset-ul SteelSeries Arctis 3 Bluetooth poate fi conectat simultan la o sursă de semnal audio cu fir şi la una wireless, prin interfaţă Bluetooth.

În perioada 7-13 noiembrie, Ubisoft oferă jocul Watch Dogs în mod gratuit.

Jocul Need for Speed: Payback a primit un patch din prima zi, prin care sunt corectate erorile de gameplay şi problemele de stabilitate.

QNAP au dotat seria de NAS-uri TVS-882BR cu unităţi optice Blu-ray, care le vor permite utilizatorilor să transfere datele din echipamentul de stocare direct pe discuri Blu-ray.

Acer pregătesc portabilul Aspire A615-51G, echipat cu ecran IPS Full HD de 15.6″, procesor Intel Core i5-8250U sau Core i7-8550U, 8GB memorie RAM, soluţie grafică GeForce MX150 cu 2 GB memorie GDDR5 şi SSD de 256GB sau SSD de 128GB şi HDD de 1TB, doar că lansarea va avea loc de abia pe data de 8 ianuarie.

Apple au recunoscut că ecranul terminalului iPhone X are probleme similare cu cele manifestate de Google Pixel, numai că acum li se par perfect normale şi dau vina pe tehnologia OLED utilizată.

La fel ca în trecut, Apple vor limita vitezele LTE ale terminalelor iPhone X echipate cu modem Qualcomm Snapdragon X16, pentru a le coborî la nivelul celor echipate cu model Intel.

Intel susţin că serviciile de Cloud Computing Amazon Web Services folosesc de acum platforma Xeon Scalable.

Proaspăt lansata tastatura mecanică MantisTek GK2 transmite date către serverele Alibaba şi, deşi pare a fi vorba numai despre numărul de acţionări ale fiecărei taste, tot ar putea încălca reguli de confidenţialitate din moment ce face acest lucru fără acordul utilizatorilor.

Xiaomi au decis să acorde mai multă importanţă pieţei europene şi în special Spaniei, unde au lansat un site pentru vânzări online, stabilind totodată şi colaborări cu marii comercianţi prezenţi pe această piaţă.

Cumva, nu este nicio surpriză că numele Apple apare şi în dezvăluirile Paradise Papers, de unde aflăm că producătorul a făcut ce a făcut astfel încât să plătească taxe în valoare de numai 3.7% din încasări.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.