Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 7 noiembrie 2017

Publicat pe 7 November 2017 la 10:00 de

Zvonurile mai vechi au fost confirmate de AMD, care au dezvăluit că dezvoltă un GPU personalizat pentru soluţii multi-chip Intel, în timp ce Intel au anunţat că este vorba despre seria de procesoare H, care sunt proiectate astfel încât să aibă un TDP cuprins între 35-45W şi care au început deja să apară prin benchmark-uri.

Variantele XE introduse de ASRock pentru plăcile de bază X299 Taichi şi X299 Professional Gaming i9 sunt identice cu modelele iniţiale, doar că beneficiază de heatsink-uri mai mari pentru VRM şi permit folosirea unor tensiuni de alimentare mai mari.

Soluţia mini-ITX ASRock C3758D4I-4L integrează un SoC cu 8 nuclee Atom C3758, fiind o soluţie interesantă pentru servere web de buget sau servere de fişiere pentru utilizatorii casnici.

ASUS au lansat placa de bază WS X299 Pro SE, echipată cu o versiune modificată a chip-uluiASPEED AST2500, ce permite controlul de la distanţă.

Placa de captură Game Capture 4K60 Pro a celor de la Elgato permite captură video la rezoluţie 4K cu 60FPS.

Carcasa Xigmatek Glare 7A este prevăzută cu o parte frontală din sticlă şi panoul lateral din plexiglas.

Prin lansarea seriei Alpha, Lian Li s-au îndepărtat de tradiţionalul aluminiu în favoarea sticlei, iar acum gama este completată de introducerea modelului Alpha 330, care dispune de suficient spaţiu pentru a adăposti plăci de bază EATX, plăci video lungi de până la 40cm şi coolere de procesor înalte de până la 17cm.

Monitorul BenQ SW271 foloseşte un panou IPS 10bit de 27″ cu rezoluţie 4K şi suport HDR, ce asigură o acoperire de 100% a spectrului sRGB, 99% pentru AdobeRGB şi 93% pentru DCI-P3.

Logitech au pus la punct o soluţie care introduce tastatura în mediul VR.

Sony pregătesc un bundle PlayStation VR care va include jocul Skyrim VR.

Jocul Destiny 2 a primit un patch care rezolvă problemele de stuttering raportate de utilizatorii de PC.

Starcraft II: Wings of Liberty devine free-to-play, iar cei care l-au cumpărat deja vor primi un upgrade la Heart of the swarm.

Campania Beta pentru versiunea de PC a jocului Injustice 2 a debutat pe Steam şi se va desfăşura până pe data de 10 noiembrie.

OnePlus vor lansa 5T pe data de 16 noiembrie.

Broadcom şi-au manifestat pe nepusă masă dorinţa de a prelua Qualcomm pentru suma de  130 miliarde USD.

Curtea de apel americană a respins recursul Samsung, considerând că aceştia au folosit tehnologii licenţiate de Apple, precum corecţia automată sau deblocarea ecranului prin glisare.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.