Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 28 noiembrie 2017

Publicat pe 28 November 2017 la 10:01 de

Placa de bază ASUS WS C422 Pro SE este identică cu WS X299 Pro SE, numai că în loc de X299 foloseşte chipset-ul Intel C422 şi este promovată astfel pentru zona de workstation.

Toshiba au completat seria SV de harddiskuri destinate supravegherii video prin lansarea modelelor MD06ACA-V, cu capacităţi de stocare de până la 10TB.

SilverStone au introdus carcasele Primera PM02 cu parte frontală perforată şi panou lateral din sticlă, ce oferă suficient spaţiu pentru montarea unor plăci video lungi de până la 41.5cm şi a unor coolere de procesor înalte de până la 16.7cm şi Redline RL07, prevăzută cu panou lateral din sticlă şi suficient spaţiu pentru plăci video lungi de 41.5cm şi coolere de procesor înalte de 16.7cm.

Monitorul ASUS ROG Strix XG258Q foloseşte un panou TN Full HD de 24.5″, care iese în evidentă prin rata de reîmprospătare de 240Hz, ajustabilă dinamic prin tehnologie FreeSync.

Jocul Devil May Cry V s-ar putea lansa de abia la începutul anului 2019 şi nu ar fi exclus să fie un titlu exclusiv pentru PlayStation.

Se pare că pachetul Microsoft Office este disponibil pentru toţi utilizatorii de portabile Chromebook cu suport Play Store.

Imgur ar fi putut fi în 2014 ţinta unui atac cibernetic, care ar fi afectat astfel conturile a 1.7 milioane utilizatori.

După îngrijorările manifestate de autorităţi cu privire la lăzile cu conţinut necunoscut utilizate de tot mai mulţi dezvoltatori pentru a-şi rotunji veniturile, industria jocurilor contraatacă şi îşi canalizează forţele pe o reprezentare la nivel politic prin formarea National Committee for Games Policy (NCGP).

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.