Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 21 noiembrie 2017

Publicat pe 21 November 2017 la 09:38 de

Patriot au lansat noi module de memorie Viper DDR4 cu frecvenţe de până la 3600MHz, ale căror heat spreadere sunt dotate cu iluminare LED, dar nu RGB, ci albă sau roşie.

Soluţia de răcire cu apă MasterLiquid Maker 240 a celor de la Cooler Master se situează între soluţiile de tip all-in-one şi cele personalizate, fiind alcătuită dintr-un rezervor de 200ml care conţine şi pompa, un radiator de 240mm cu 2 ventilatoare MasterFan Pro RGB de 120mm, un water block pentru procesor şi tubulatura aferentă.

Căştile Plantronics RIG 400LX, RIG 600LX şi RIG 800LX prevăzute cu tehnologie Dolby Atmos au preţuri de achiziţie recomandate de 100, 130 şi respectiv 150USD.

Viitorul iMac Pro ar ptuea folosi procesoare AMD ARM A10 Fusion, iar asistentul digital Siri ar putea fi activ permanent.

ASUS ROG Strix GL702ZC este primul portabil cu procesor Ryzen 7, acesta folosind o configuraţie alcătuită din R7 1700, soluţie grafică Radeon RX 580 cu 4GB memorie video, 16GB memorie DDR4, SSD M.2 de până la 256GB şi/sau HDD de până la 1TB şi ecran IPS Full HD de 17.3″.

Viitorul portabil Dell XPS 15 va fi echipat cu interfaţă Thunderbolt 3 pentru a i se putea ataşa o soluţie grafică externă.

Apple mai au de lucrat la HomePod, aşa că au amânat lansarea pentru anul viitor.

Până la urmă, soluţia de autentificare facială utilizată de noul iPhone X nu pare atât de sigură pe cât ar vrea Apple să credem, ori cel puţin asta reiese din experienţa unei posesoare a noului terminal după ce acesta a fost deblocat de fiul ei în vârstă de 10 ani.

Marvell au preluat Cavium pentru suma de 6 miliarde USD, în speranţa că astfel vor putea concura de pe poziţii comparabile cu Intel, Qualcomm şi Broadcom.

Germania a interzis comercializarea ceasurilor inteligente proiectate pentru copii, argumentându-şi decizia prin faptul că dispozitivele de acest gen sunt mai mult instrumente de spionaj decât jucării.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...

2 comentarii »

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.