Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 14 noiembrie 2017

Publicat pe 14 November 2017 la 09:07 de

NVIDIA ar putea utiliza numele de cod Ampère ca succesor pentru Volta, iar debutul ar putea avea loc la Graphics Technology Conference (GTC) 2018.

Soluţia grafică Sapphire RX Vega 64 Nitro este prevăzută cu soluţie de răcire cu 3 ventilatoare şi soluţie de iluminare LED, folosind 3 conectori de alimentare cu 8 pini.

Kingmax se laudă cu designul noilor lor module de memorie DDR4 Zeus Dragon, dar dacă mă întrebaţi pe mine vă spun că mi se pare că adoptă prea mult din cultura asiatică şi nici specificaţiile nu impresionează din moment ce vorbim despre frecvenţe de 2400, 2800 şi 3000MHz.

Pentru cei care îşi doresc kit-uri de memorie cu iluminare LED RGB dar nu dispun de bugetul necesar achiziţionării unei astfel de soluţii, există acum o alternativă su forma heatspreaderelor NC-1 de la Jonsbo.

Micron au anunţat module NVDIMM-N DDR4 cu capacitatea de 32GB.

Intel şi Micron au finalizat lucrările de extindere ce le vor permite mărirea capacităţii de producţie a chip-urilor de memorie 3D XPoint, utilizate la fabricarea soluţiilor Optane.

Monitorul ASUS ROG Strix XG32VQ foloseşte un panou VA curbat de 32″ cu rezoluţie WQHD şi rată de reîmprospătare de până la 144Hz ajustabilă dinamic prin tehnologie FreeSync.

Prevăzut cu ecrane OLED de 3.64″ cu rezoluţie de 1440×1280 pixeli şi rată de reîmprospătare de 90Hz, headset-ul VR LG UltraGear pare sa adopte un design inovator, care le va permite utilizatorilor să părăsească mediu virtual prin deconectarea celor 2 emisfere care alcătuiesc dispozitivul.

Jocul DiRT Rally va primi o versiune pentru MacOS pe data de 16 noiembrie.

Jocul Call of Duty: WWII se confruntă în continuare cu probleme în multiplayer, cu tot cu patch-ul introdus săptămâna trecută de dezvoltator.

Positive Technologies au dezvăluit că pentru a ataca şi a prelua controlul asupra unui PC folosind tehnologia Intel ME este necesar accesul fizic la acel PC, pentru a obţine acces la interfeţele JTAG (Joint Test Action Group) prin intermediul porturilor USB.

Tehnologia Face ID utilizată de noul iPhone X face cu uşurinţă diferenţa între faţa utilizatorului şi o fotografie a acestuia, dar se pare că poate fi păcălită cu ajutorul unei măşti imprimate 3D, plecând de la o fotografie 2D.

Conform aşteptărilor, Qualcomm au respins oferta de preluare înaintată de Broadcom.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.