Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 3 octombrie 2017

Publicat pe 3 October 2017 la 07:00 de

Despre viitorul NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti se crede că va folosi memorie video GDDR5 de 9Gbps.

Zvonurile cu privire la o decizie GIGABYTE de a nu dezvolta implementări proprii pentru Radeon RX Vega sunt demontate cu imagini ce par a ilustra versiunea Gaming OC a lui Vega 64.

AMD au introdus suportul NVMe RAID pentru platforma Ryzen Threadripper prin intermediul unor drivere actualizate pentru sistemul de operare Windows 10.

MSI au prezentat placa de bază X399 SLI Plus, plasată o treaptă sub X399 Gaming Pro Carbon prin renunţarea la ranforsarea metalică folosită de bancurile de memorie RAM, reducerea numărului de slot-uri PCI-Express ranforsate şi reducerea numărului de slot-uri x16 de la 5 la 4.

Anunţată cu ceva timp în urmă, placa de bază GIGABYTE X399 Designare EX a fost într-un final lansată oficial, aducând cosmetizări de ordin estetic pe un PCB identic cu cel folosit de Aorus X399 Gaming 7.

Microsoft susţin că numărul redus de extensii disponibile pentru browser-ul Edge este cauzat de o filtrare atentă a acestora, menită să menţină anumite standarde de calitate.

Nioh: Complete Edition va primi o ediţie de PC pe data de 7 noiembrie şi va avea nevoie de configuraţii hardware alcătuite din cel puţin procesor Intel Core i5-3550, soluţie grafică NVIDIA GeForce GTX 780 sau AMD Radeon R9 280, 6GB memorie RAM şi unitate de stocare cu 100GB spaţiu disponibil.

Sony lucrează la o nouă revizie hardware pentru PlayStation VR, care include un cablu de date mai bun, o mai pună aşezare a conectorului pentru căşti şi o unitate de procesare nouă.

Google Assistant a ajuns într-un final şi pe consola NVIDIA Shield TV, urmând să fie disponibil şi pentru televizoarele Sony Bravia şi mai târziu şi pentru alte echipamente care rulează Android TV.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.