Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 8 septembrie 2017

Publicat pe 8 September 2017 la 07:00 de

Au apărut primele imagini cu placa de bază MSI Z370 GODLIKE Gaming, echipată cu un etaj de alimentare pentru procesor cu 18 faze, 5 slot-uri M.2 şi iluminare LED RGB.

În paralel, MSI au lansat pentru platforma AM4 placa de bază X370 Gaming M7 ACK, prevăzută cu tehnologie Killer DoubleShot PRO, obţinută prin combinarea soluţiilor Killer Ethernet şi Killer WIFI AC cu care este dotată.

Din tabăra GIGABYTE, au început să apară imagini cu placa de bază X399 Designare EX, bazată pe acelaşi PCB ca Aorus X399 Gaming 7, dar echipată cu heatsink-uri argintii şi soluţii de răcire pentru SSD-uri M.2.

Febra Crypto Mining continuă, aşa că Biostar au lansat placa de bază H110M-BTC, care în ciuda formatului mATX este prevăzută cu nu mai puţin de 6 slot-uri PCI-Express.

Carcasa Raijintek Coeus EVO foloseşte panouri din sticlă groasă de 4mm pe laterale, în partea frontală şi în partea superioară, este suficient de spaţioasă pentru plăci video lungi de până la 35cm şi coolere pentru procesor înalte de până la 175mm şi permite montarea a până la 6 ventilatoare.

Monitorul Philips 276E8FJAB foloseşte un panou IPS de 27″ cu rezoluţie WQHD şi refresh de 60Hz, ce asigură o acoperire de 114% a spectrului NTSC şi respectiv de 132% a spectrului sRGB.

Tastatura ASUS ROG Horus GK200 a primit o versiune nouă, prevăzută cu iluminare LED RGB şi echipată cu memorie internă de 8MB, pentru a permite stocarea atât a funcţiilor Macro, cât şi a setărilor efectuate pentru soluţia de iluminare.

Symantec susţin că un grup auto-intitulat Dragonfly sunt autorii unor atacuri cibernetice asupra companiilor energetice din Statele Unite, Turcia şi Elveţia de au început încă  din anul 2015.

Aparent, versiunea 2.3.0 a aplicaţiei GPU-Z nu raporta corect numărul unităţilor de procesare pentru anumite exemplare AMD Radeon RX Vega 56, mai ales dacă BIOS-ul lor standard a fost înlocuit cu cel de Vega 64, aşa că TechPowerUp au creat versiunea 2.4.0, care rezolvă problema.

Jocul L.A. Noire va primi versiuni pentru Xbox One, PlayStation 4 şi Nintendo Switch, toate urmând a se lansa pe data de 14 noiembrie.

Zotac continuă să înghesuie hardware puternic în formate mici şi astfel au rezultate noul Zbox PI225, care în dimensiunile de 8.6×5.6cm integrează un procesor Intel Celeron N3350, 4GB memorie RAM şi stocare eMMC de 32GB şi Zbox MI553, care foloseşte un procesor Intel Core i5-7300HQ, 4GB memorie RAM şi SSD M.2 de 120GB într-o carcasă de 18.5×18.5×7.2cm.

Trecerea la procesul de fabricaţie pe 7nm mai are nevoie de timp, aşa că primele procesoare pentru dispozitive mobile bazate pe acesta probabil că nu îşi vor face apariţia mai devreme de sfârşitul anului 2018.

SanDisk iXpand Base este soluţia propusă de Western Digital pentru transferul de fişiere de pe dispozitive iOS pe carduri SD.

Preşedinţia Uniunii Europene pare să îşi dorească o supraveghere mai strictă a mediului online şi mai multă protecţie împotriva pirateriei pentru marii furnizori de conţinut.

Industria semiconductorilor a generat vânzări de 33.6 miliarde USD în luna iulie, ceea ce reprezintă o creştere de 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi respectiv de 3.1% faţă de luna iunie a acestui an.

Apple au pierdut poziţia de al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, fiind detronaţi de nimeni alţii decât Huawei.

Cu încasări de numai 99.69 milioane USD, HTC au avut în august cea mai proastă lună din ultimii 13 ani, rezultatul fiind în scădere cu 51.5% faţă de luna anterioară şi respectiv cu 54.4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.