Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 18 septembrie 2017

Publicat pe 18 September 2017 la 07:00 de

Der8auer a demontat un procesor AMD Threadripper pentru a demonstra că este identic din punct de vedere hardware cu procesoarele Epyc cu 32 nuclee.

SSD-ul Kingston NVME PCI-Express DCP1000 este de acum disponibil în regiunea EMEA.

Western Digital au început să livreze HDD-uri din seria Gold cu capacitatea de 12TB.

EKWB au lansat un water block pentru răcirea procesorului şi a etajului de alimentare, compatibil cu plăcile de bază ASUS Prime X299-A, Prime X299-Deluxe, TUF X299 Mark 1 şi TUF X299 Mark 2.

Phanteks au lansat noi fitinguri pentru seria de soluţii de răcire cu apă Glacier, pentru a extinde astfel flexibilitatea acestora.

ROG Strix Fusion este cea mai tânără serie de produse pentru gaming marca ASUS, iar headset-ul ROG Strix Fusion 300 se promovează prin difuzoarele Essence de 50mm, incintele acustice etanşe, cupele generoase şi suportul pentru sunet 7.1 virtual.

HP au recidivat, lansând din nou un nou firmware care blochează imprimantele în cazul utilizării unor consumabile de altă provenienţă.

Microsoft nu vor să sufle nicio vorbă despre eventuala introducere a suportului ARM64 odată cu lansarea Windows 10 Fall Creators Update.

Google Earth VR a primit suport Street View, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea de acum să viziteze virtual regiuni din 85 ţări, de această dată din ipostaza unui turist, de la nivelul solului.

Odată cu lansarea Chrome 64, Google au de gând să reducă numărul situaţiilor în care conţinutul video este redat automat.

Twitch va include o funcţie botezată Gear On Amazon, prin care utilizatorii vor putea achiziţiona rapid echipamente identice cu cele folosite de cei pe care îl urmăresc live.

Divinity: Original Sin II s-a lansat cu un preţ de achiziţie de 44.99€ via Steam.

Jocul Dishonored: Death of the Outsider s-a lansat cu versiuni pentru PC, Xbox One şi Playstation 4 şi are şi un trailer de prezentare.

Call of Duty: World War II va avea o campanie Open Beta pentru utilizatorii de PC în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, urmând ca lansarea versiunii finale pe piaţă să aibă loc pe data de 3 noiembrie, pentru toate platformele.

Pe data de 26 septembrie, The Return va da startul conflictului dintre rasa umană şi rasa Thargoid în jocul Elite: Dangerous.

Despre Nokia 2 se crede că va veni cu baterie de 4000mAh, ecran 720p de 4.7 sau 5″, procesor Snapdragon 212, 1GB memorie RAM, 8GB capacitate de stocare şi camere de 8/5MP.

Preţurile chip-urilor DRAM au crescut cu 111% în ultimele 12 luni şi vor continua să crească.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.