Home » hardware

ASUS ROG Poseidon Platinum duce GeForce GTX 1080 Ti pe noi culmi de performanţă

Publicat pe 11 September 2017 la 12:37 de

ASUS au o tradiţie lungă în fabricarea de componente hardware pentru entuziaşti, căci deşi iniţialele ROG se referă la gaming, produsele vândute sub această siglă vizează cu precădere pasionaţii de overclocking, de la începători şi până la entuziaşti. Seria de produse Republic of Gamers a fost concepută încă de la început ca o gamă exclusivistă, pentru utilizatori cu anumite cerinţe în materie de performanţă, fiabilitate şi dotări. De-a lungul anilor însă, gama s-a diversificat şi a mai pierdut din această exclusivitate iniţială, înglobând şi modele mai accesibile, pentru utilizatori cu bugete ceva mai mici, dar cu pretenţii în continuare ridicate. Din acest punct de vedere, introducerea produselor ROG Strix nu a fost o idee rea, chiar dacă iniţial a provocat după părerea mea ceva haos şi confuzie. Cu toate acestea, ASUS nu au renunţat nici la produsele ROG pure, destinate în continuare unui public exclusivist şi dotate în continuare cu cele mai bune dotări şi, teoretic, potenţial de overclocking.

Este drept că plăcile video ROG Strix par a fi mult mai populare zilele acestea decât modelele ROG simplu, care sunt mult mai puţine la număr şi care sunt concepute pentru utilizatori cu anumtie cerinţe. Dar asta nu înseamnă că implementări pentru ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-GAMING, despre care vă voi vorbi în cele ce urmează, nu sunt disponibile pe piaţă sau că nu merită toată atenţia.

După cum puteţi observa, avem de a face cu frecvenţe pentru GPU ceva mai mari decât cele aplicate lui ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING şi cu mult mai mari decât cele anunţate de NVIDIA oficial pentru GeForce GTX 1080 Ti. De asemenea, şi frecvenţa memoriei video este mărită în modul OC la 11100MHz, dar rulează la valoarea standard, de 11010MHz, adică standardul recomandat de NVIDIA, în modul Gaming, care este implicit.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.