Home » hardware

Trust GXT 580: o soluţie de buget pentru o experienţă semnificativ mai bună în jocurile cu autovehicule

Publicat pe 10 August 2017 la 22:05 de

Am repetat de-a lungul timpului de nenumărate ori ideea că echipamentele periferice ar trebui să fie cel puţin la fel de importante pentru un utilizator de PC, ca placa de bază, procesorul sau placa video. Până la urmă, perifericele sunt singurele cu care utilizatorul intră în contact direct, astfel că ele sunt cele care determină nivelul de ergonomie şi confort în timpul utilizării unui PC. Iar cine a petrecut măcar o dată în viaţă câteva ore bune în faţa monitorului ştie cât de importante pot fi o tastatură sau un mouse de calitate.

Când vine vorba despre jocuri, calitatea şi ergonomia sunt chiar mai importante, adăugându-se pretenţii legate de funcţionalitate, dotări şi performanţe. De aceea, alegerea tastaturii sau a mouse-ului se poate dovedi de multe ori o provocare, o sarcină care necesită un maximum de atenţie. Dar tastatura şi mouse-ul nu sunt întodeauna cele mai potrivite soluţii de control pentru jocuri. Desigur că ele reprezintă cea mai bună alegere pentru titlurile de acţiune sau pentru cele de strategie, dar pentru un simulator auto de exemplu, se pot dovedi total inadecvate. De aceea, unii utilizatori optează pentru gamepad-uri, acestea fiind de altfel soluţia mai la îndemână, mai compactă şi cu un spectru de utilizare mai larg. Dar pentru un plus de realism, pentru acurateţe superioară şi pentru un nivel de adrenalină crescut, volanele sunt cea mai bună alegere. Iar din această categorie de produs, vă voi vorbi astăzi despre modelul Trust GXT 580, compatibil cu PC-uri sau console PS3.

Aşa cum probabil ştiţi deja, Trust este o marcă de produse accesibile, iar GXT 580 nu face excepţie, vizând cu precădere utilizatorii cu bugete reduse. Cu toate acestea, vine cu specificaţii precum implementarea unei soluţii de vibration feedback şi nu mai puţin de 13 butoane, pe lângă cele 2 padele pentru schimbarea vitezelor.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

2 comentarii »

  • Stefan a zis:

    Nu am gasit nici un joc sa mearga .La unele nu merge volanul decat foarte brusc
    ce sa fac? Recomandati macar un joc. Multumesc

  • Narie Silviu a zis:

    Vezi ca ai un buton pe volan, “Mode”, care il trece din mod analog in digital, si invers. Asta ca sa nu mai mearga brusc (se comporta ca o tastatura – intorci un pic de volanul spre dreapta, jocul primeste comanda de tasta sageata dreapta, si asa mai departe)

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.