Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 20 iunie 2017

Publicat pe 20 June 2017 la 08:18 de

Umbă vorba că AMD ar pregăti revizia B2 pentru procesoarele Ryzen, ce ar avea rolul de a rezolva unele probleme prezente la nivelul northbridge-ului integrat.

Intel ar putea decide să integreze funcţionalitate WLAN şi USB 3.1 în viitoarea generaţie de chipset-uri pentru plăci de bază.

Placa de bază MSI X299 Tomahawk Arctic beneficiază de un VRM format din 9+2+2 faze, este prevăzută cu 4 slot-uri PCI-Express x16, 2 slot-uri M.2 şi 1 port U.2 şi adoptă un design alb cu inserţii gri.

Atari ar putea încerca o relansare pe piaţa consolelor pentru jocuri, prin introducerea unui model retro.

La fel ca toate titlurile dezvoltate de Crytek până acum, Hunt: Showdown este o demonstraţie clară a calităţii motorului grafic utilizat, iar acest lucru se poate observa cu uşurinţă urmărind captura de gameplay publicată de producător.

Se pare că Blizzard au prins gustul remasterizărilor, căci după Starcraft ar putea pregăti ediţii îmbunătăţite şi pentru jocurile Diablo 2 şi Warcraft 3.

Take-Two au decis să ia măsuri împotriva mod-urilor pentru seria GTA şi susţin oficial că nu sunt de acord cu utilizarea OpenIV.

Prin înlocuirea GPU-urilor Tesla K20X utilizate de Piz Daint cu Tesla P100, elveţienii au ajuns pe poziţia a treia în lume la capitolul supercomputere.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.