Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 13 iunie 2017

Publicat pe 13 June 2017 la 07:47 de

Intel vor demara pe data de 19 iunie campania de precomenzi pentru procesoarele Kaby Lake-X şi Skylake-X, cu menţiunea că livrările pentru i9-7920X vor începe de abia în august, în timp ce i9-7940X, i9-7960X şi i9-7980XE nu vor fi disponibile mai devreme de octombrie.

Radeon Pro WX 2100 şi WX 3100 sunt soluţiile grafice entry level propuse de AMD pentru workstation-uri, acestea fiind echipate cu 512 unităţi de procesare la 1219MHz şi 2/4GB memorie video GDDR5 pe 64/128bit.

Pentru utilizatorii cu bugete reduse, Plextor au introdus seria de SSD-uri SATA S3, care conţine atât modelele S3G în format M.2, cât şi S3C în format 2.5″.

Mushkin au lansat SSD-urile cu chip-uri de memorie NAND 3D şi controller Silicon Motion SM2258, disponibile în variante de la 240-960GB pentru Reactor ARMOR3D şi respectiv de 512GB şi 1TB pentru Triactor 3D.

ID-Cooling au introdus pe piaţă soluţia de răcire cu apă de tip all-in-one Auraflow 240, prevăzută cu un radiator de 240mm, 2 ventilatoare de 120mm şi pompă dotate cu iluminare LED RGB compatibilă cu aplicaţiile software ASUS/ASRock Aura Sync, MSI Mystic Light, GIGABYTE RGB Fusion şi BIOSTAR Vivid LED D.

Cooler Master au prezentat un controller extern pentru soluţii de iluminare LED RGB, prevăzut cu 4 canale prin care poate fi ales unul dintre cele 8 efecte disponibile.

Logitech Powerplay este un mouse pad ce joacă şi rol de staţie de alimentare cu energie pentru mouse.

Cu ocazia E3, Bethesda au dezvăluit câteva dintre planurile lor legate de viitoare lansări: Dishonored: Death of the Outsider pe data de 15 septembrie, Wolfenstein II: The New Colossus pe 27 octombrie, The Evil Within 2 pe 13 octombrie şi dezvoltarea versiunilor VR pentru Fallout 4 şi DOOM.

Cei de la Bungie intenţionează să lanseze jocul Destiny 2 pe data de 6 septembrie, după o campanie Beta care va avea loc la sfârşitul lunii august.

Sledgehammer Games au prezentat un trailer pentru modul multiplayer al jocului Call of Duty: WWII, a cărui lansare este programată pentru data de 3 noiembrie.

Fără a anunţa o dată de lansare, Ubisoft au dezvăluit publicului că Beyond Good and Evil 2 se va lansa ca prequel pentru jocul din 2003.

Totodată, Ubisoft au prezentat publicului şi o captură de gameplay din viitorul titlu Far Cry, care ar trebui să se lanseze pe data de 27 februarie a anului viitor.

The Crew 2 le va permite jucătorilor să folosească automobile, motociclete, vehicule pentru teren accidentat, bărci şi avioane.

XCOM 2 va primi un expansion botezat War of the Chosen, care va debuta pe data de 29 august cu noi grupări, inamici, moduri de joc şi locaţii.

Total War: Warhammer IIse va lansa pe data de 28 septembrie.

Capcom vor introduce de anul viitor jocul Monster Hunter: World şi pe console PlayStation 4.

Până la sfârşitul anului, Alienware Area-51 Threadripper Edition se anunţă singurul sistem desktop de pe piaţă echipat cu procesor AMD cu 16 nuclee Zen şi 32 fire de execuţie.

Qualcomm au decis să apeleze la TSMC pentru fabricarea chip-urilor pe 7nm şi nu la Samsung.

Comisia Europeană se arată îngrijorată cu privire la preluarea NXP Semiconductors de către Qualcomm, care devin astfel cel mai important furnizor de chip-uri din domeniul auto şi consideră că această tranzacţie ar putea afecta serios piaţa concurenţială.

În timp ce Western Digital încearcă din răsputeri să împiedice vânzarea diviziei de chip-uri Toshiba, Foxconn i-au convins pe Apple, Dell şi Kingston să li se alăture în această încercare de preluare.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.