Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 18 mai 2017

Publicat pe 18 May 2017 la 09:16 de

Intel au făcut ceva demonstraţii cu Xeon Processor Scalable, care prezintă un spor de performanţă şi de 59% faţă de generaţia anterioară.

MSI continuă să ofere indicii cu privire la viitoarea ofertă X299, iar de această dată ne arată un detaliu cu X299 Gaming Pro, în care este surprins parţial şi socket-ul.

AMD vor avea în ofertă şi o versiune răcită cu apă pentru Vega Frontier Edition.

PowerColor au introdus implementarea Red Devil pentru RX 570 4GB, cu frecvenţă până la 1320MHz pentru GPU şi 7000MHz pentur memorie, soluţie de răcire cu 3 ventilatoare plus backplate şi etaj de alimentare cu 6+1 faze.

În timp ce design-ul low profile pare să domine oferta GeForce GT 1030, MSI au venit cu o implementare răcită pasiv.

Iar Inno3D au construit pentru GT 1030 o implementare răcită pasiv, care păstrează şi design-ul low profile.

Noctua au lansat noi ventilatoare de 40, 120 şi 200mm în seria A, noi controllere pentru ventilatoare, noi amortizoare din silicon şi un adaptor de alimentare SATA.

Blizzard sărbătoresc 1 an de Overwatch, prin lansarea ediţiei Game of the Year pe data de 23 mai şi prin weekend-ul 26-29 mai free-to-play.

Noul trailer pentru jocul Middle-earth: Shadow of War prezint locurile prin care vor fi purtaţi utilizatorii care vor juca acest titlu după lansarea programată pentru data de 25 august.

Google adaugă echipamente VR de sine stătătoare în programul Daydream, plecând de la un design de referinţă dezvoltat împreună cu Qualcomm, iar HTC chiar au anunţat un astfel de dispozitiv, poziţionat în familia Vive.

Expeditions este o soluţie interesantă pentru învăţământul modern, dar este cumva neconfortabilă din cauza necesităţii utilizării unui accesoriu Cardboard, aşa că Google au decis să îi adauge pe lângă VR şi suport AR, aducând-o astfel sub umbrela Tango.

Adata au decis să îşi lărgească portofoliul de produse prin dezvoltarea de roboţi de uz casnic.

Eşecul de pe piaţa smartphone-urilor nu i-a descurajat complet pe cei de la Blackberry, care au observat un potenţial real în industria auto, unde vor să introducă soluţii de securitate pentru autoturismele puternic tehnologizate.

Succesul procesoarelor Ryzen 7 şi Ryzen 5, alături de noul acord de licenţiere semnat cu Intel pentru furnizarea de tehnologie pentru soluţii grafice, le-ar putea asigura celor de la AMD o creştere de 17% în al doilea trimestru, iar unii analişti se aşteaptă chiar ca producătorul să înregistreze profit.

Digitimes Research estimează vânzări de 35 milioane Tablet PC-uri pentru trimestrul al doilea al acestui an, ceea ce înseamnă că piaţa este în scăđere cu 5.7% faţă de trimestrul precedent şi cu 13.7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.