Home » featured, ştiri şi opinii

Cafeaua de dimineaţă – 16 mai 2017

Publicat pe 16 May 2017 la 09:22 de

O “scurgere” de informaţii în mediul online confirmă utilizarea brand-ului Core i9 pentru viitoarele procesoare Intel cu 6, 8, 10 şi 12 nuclee.

AMD se simt pe val, aşa că pregătesc şi ei modele Ryzen 9, cu 12, 14 şi 16 nuclee, TDP de până la 150W, frecvenţe de până la 4.1GHz şi 44 canale PCI-Express.

Începând cu data de 5 iunie, seria de soluţii grafice AMD Vega ar putea intra pe piaţă cu 3 modele: RX Vega Core, RX Vega Eclipse şi RX Vega Nova.

Între timp, o intrare în baza de date CompuBench sugerează că ar exista o soluţie grafică Vega mai rapidă decât ce se ştia până acum, folosind un procesor tactat la 1600MHz şi 16 GB memorie video.

ASUS au lansat o nouă versiune pentru placa de bază ROG Crosshair VI Hero, echipată cu interfaţă Wi-Fi 802.11ac 2×2 cu tehnologie MU-MIMO.

Mouse-ul wireless Roccat Leadr foloseşte un senzor Owl-Eye de 12 000DPI, 14 butoane programabile şi baterie de 1000mAh.

Bătrânul şi popularul format MP3 a ajuns la capăt de drum, căci Institutul Fraunhofer a hotărât să sisteze suportul pentru el, argumentându-şi decizia prin existenţa unor formate de calitate superioară.

OnePlus 5 şi-a făcut apariţia în baza de date AnTuTu, cu procesor Snapdragon 835, 6GB memorie RAM, 64GB capacitate de stocare şi ecran Full HD.

În online şi-a făcut apariţia o imagine care prezintă ceea ce pare a fi partea din spate a unui eventual iPhone SE 2.

Umblă vorba că versiunea cu 256GB capacitate de stocare a viitorului iPhone 8 ar putea avea un preţ de achiziţie recomandat de 1099USD.

Prin Project Treble, Google îşi propun să separe dezvoltarea de noi versiuni pentru sistemul de operare Android de dezvoltarea noilor drivere pentru componentele hardware ale dispozitivelor mobile, ceea ce ar trebui să conducă la reducerea întârzierilor cu care ajung actualizările la utilizatori, plus un eventual suport extins pentru dispozitivele mai vechi.

Vânzările ceasurilor inteligente ZenWatch sunt sub nivelul preconizat de companie, aşa că ASUS ar putea decide să sisteze dezvoltarea acestei game de produse.

Western Digital se opun în continuare vânzării diviziei de chip-uri de memorie Toshiba şi au anunţat că se vor adresa Curţii Internaţionale de Arbitraj de la San Francisco pentru a bloca o astfel de tranzacţie.

Taguri:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.