Home » hardware

ASUS ROG STRIX Z270I GAMING este o soluţie excelentă pentru PC-uri de gaming în format compact

Publicat pe 8 April 2017 la 14:15 de

V-am arătat deja că odată cu lansarea plăcilor de bază din seria Intel 200, ASUS şi-au segmentat cumva diferit familia de modele destinate pasionaţilor de jocuri. Astfel, au fost menţinute tradiţionalele ROG MAXIMUS, dar au apărut şi nou intratele ROG STRIX, destinate unor utilizatori cu bugete ceva mai mici. Ideea nu este rea, doar că s-a creat astfel riscul canibalizării în segmentul High End. Şi ar mai fi, dacă mă întrebaţi pe mine, problema denumirilor alese, care nu mi se par atât de intuitive precum mă aşteptam. De altfel, formatul mini ITX rămâne cel mai uşor de recunoscut, căci păstrează indicativul I, care l-a consacrat. Şi despre Kaby Lake pe mini ITX vă voi vorbi în continuare, mai exact despre modelul compact cu chipset Intel Z270 al celor de la ASUS – ROG STRIX Z270I GAMING.

Evident, dimensiunile reduse impun unele compromisuri, precum prezenţa a numai 2 bancuri de memorie DDR4 sau unui slot PCI-Express x16, dar lucrurile nu stau la fel şi în privinţa conectivităţii, unde placa pune la dispoziţia utilizatorului 2 slot-uri M.2, conectori USB 3.0 şi 3.1, dar şi interfaţă Wi-Fi 802.11ac.

Ambalajul de dimensiuni reduse pune cu succes în evidenţă prezenţa soluţiei de iluminare LED RGB ASUS AURA, prezentând totodată şi caracteristicile esenţiale ale produsului.

Desfăcând pachetul, observăm că producătorul este destul de darnic, furnizând împreună cu placa etichete pentru cabluri, autocolante ROG, un suport de pahar ROG, reducere la accesorii CableMod, un instrument pentru montarea mai uşoară a procesorului, un cablu de extensie pentru benzi RGB, 4 cabluri SATA, antena pentru interfaţa Wi-Fi, kit pentru instalarea SSD-urilor M.2, shield I/O, manual de utilizare şi disc optic cu drivere şi aplicaţii.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.