Home » hardware

Versatilitate AMD în format compact by Fnatic

Publicat pe 18 February 2017 la 20:20 de

AMD mini PC by Fnatic - intro

Ideea de sistem de calcul în format compact nu mai reprezintă demult o noutate, iar formatul miniITX e devenit pe piaţa plăcilor de bază aproape la fel de popular ca cel mATX. Cu toate acestea, construirea unui astfel de PC se poate demonstra a fi de multe ori o provocare prin prisma costurilor şi al echilibrului dintre componentele utilizate. Asamblarea unei configuraţii pentru office, multimedia şi browsing nu ar trebui să ridice probleme prea mari, dar obţinerea unui echipament pentru jocuri atrage cheltuieli consistente. Mai există însă şi categoria mini PC-urilor cu veleităţi de gaming, ce nu sunt cu adevărat apte de gaming modern, dar asigură un nivel de performanţă decent pentru titlurile cu pretenţii scăzute, precum cele din categoria eSports.

Cam aici ţintesc de fapt şi AMD cu ale lor APU-uri, iar pentru a demonstra aptitudinile unui astfel de sistem, au asamblat o configuraţie pe baza recomandărilor făcute de echipa de gameri profesionişti Fnatic.

AMD mini PC by Fnatic - AIDA64 Computer Summary

Vorbim despre un chip AMD A10-7860K, cu 4 nuclee x86 la 4.0GHz şi soluţie grafică Radeon R7 la 757MHz, montat pe o placă de bază MSI A88XIAC V2, alături de 2x8GB memorie RAM DDR3 Kingston HyperX la 2133MHz şi un SSD Radeon R3 de 240GB şi răcit cu un cooler Noctua NH-L9A. Întregul ansamblu este găzduit de o carcasă In Win Chopin. Împreună cu sistemul, AMD mi-au pus la dispoziţie şi un monitor LG 24MP68, cu panou IPS FULL HD de 24” şi design minimalist şi modern – potrivit cu aspectul PC-ului.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.