Home » hardware

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming G1 este un exemplu de complexitate în domeniu

Publicat pe 20 September 2016 la 20:32 de

Aflată pe val în prima parte a anilor 2000, cu o explozie necontrolată în preajma anului 2008, piaţa de PC-uri se apropie de împinirea unui deceniu de dificultăţi şi incertitudine. În tot acest timp, unii producători şi-au restrâns activitatea, alţii şi-au închis porţile şi alţii s-au reprofilat. Numele grele din industrie s-au menţinut însă, reorganizându-se şi exploatând mai eficient potenţialul fiecărui segment de piaţă, încercând parcă să profite mai mult de tendinţe.

Cam aşa s-a întâmplat şi în cazul plăcilor de bază, unde paradoxul a făcut ca segmentul pasionaţilor de jocuri să capete tot mai multă atenţie. Eceptându-i pe ASUS – a căror familile Republic of Gamers datează din 2006 – producătorii s-au axat în toată această perioadă de declin pe dezvoltarea şi promovarea unor serii orientate către necesităţile pasionaţilor de jocuri. Iar GIGABYTE nu puteau face excepţie de la regulă şi astfel au lansat până acum nu mai puţin de 63 plăci de bază sub sigla G1 Gaming. Dintre acestea, 16 sunt dezvoltate numai în jurul chipset-ului Z170, pentru procesoare Intel Skylake pe socket LGA 1151. Aici se încadrează şi modelul  GA-Z170X-Gaming G1, despre care voi vorbi în continuare.

gigabyte-ga-z170x-gaming-g1-specificatii

Din păcate, exemplarul primit pentru testare a venit fără ambalaj şi accesorii, dar producătorul specifică detaliat întregul conţinut al pachetului.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.