Home » mobile

ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL) insistă pe raportul calitate/preţ

Publicat pe 9 March 2016 la 21:22 de

ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL) - intro

Încă de la introducerea seriei ZenFone 2, obiectivul ASUS a fost unul cât se poate de clar: obţinerea unui raport calitate/preţ cât mai bun. Şi cred că aceasta a fost o strategie corectă în contextul unei pieţe care nu mai creşte în acelaşi ritm ca în urmă cu 4 ani. Este tot mai dificil să te impui în zona de top, unde şi veteranii industriei încep să dea semne de oboseală. În zona mainstream însă şi chiar entry level, există mai mult spaţiu de manevră, iar plaja de utilizatori este mult mai bogată. Şi nu numai numărul utilizatorilor diferă, ci şi tipologia acestora, căci aici fiecare leu contează, iar ZE551ML a punctat anul trecut destul de bine la toate capitolele esenţiale, fără să facă o gaură în portofel.

Dar de anul trecut până acum, familia ASUS ZenFone a devenit mai mare, ramificându-se atât spre segmentul mai accesibil cât şi spre cel mai costisitor. Iar ZenFone 2 Laser reprezintă probabil una dintre cele mai reuşite abordări ale zonei accesibile din segmentul mainstream, prin implementarea de 5” ZE500KL.

ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL) - specificatii

Ambalajul adoptă acelaşi stil modest ca în cazul lui ZE551ML, dar acest aspect contează cât se poate de puţin la un terminal de buget.

ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL) - ambalaj fata ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL) - ambalaj spate

Pentru a reduce costurile, pachetul de accesorii se rezumă la alimentatorul de 1A şi cablul micro-USB aferent.

ASUS ZenFone 2 Laser (ZE500KL) - alimentator si cablu

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4.90 out of 5)
Loading...

3 comentarii »

 • Cristian a zis:

  Felicitari Dle Radu pt tipul clasic de site , fara briz brizbizuri inutile si f mari consumatoare de resurse ( vezi – Material ).
  De curiozitate a incercat cineva site-ul bitdefender ?
  Doar cand am vazut modulele care aluneca , fug in jos si in sus ,cu top console mereu floating in partea de sus a paginii, ma ia ameteala si inchid repede.
  Sa mai pomenesc de simpla manevra pe telefon cu un browser setat pe desktop view , pinch to zoom , unde se umple ecranul cu prostiile flotante si uriase , si nu mai raman decat 1 cm de vizibilitate
  ?

 • Alexandru a zis:

  Salut,

  ZenFone 2 laser al meu are slot microsd, doar ce i-am pus un card de 8GB pentru a salva pozele. In rest, am dezactivat toate aplicatiile inutile, macar nu-si mai fac update sa ocupe spatiu in plus, cei 16GB interni fiind cam putini.

 • Radu Bozga-Petcu (author) a zis:

  Alexandru, modelul de faţă avea şi el slot microSD, doar că s-a “strecurat” o greşeală în text. Am corectat acum. Mulţumesc pentru atenţionare.
  PS 1: am scris textul la o oră destul de târzie şi am omis conectorul “hibrid” utilizat pentru SIM 1.
  PS 2: Perfect de acord cu dezactivarea aplicaţiilor inutile, dar mie asta îmi aduce aminte cu amărăciune de vremurile în care pierdeam jumătate de zi pentru a dezinstala software inutil dintr-un laptop cu licenţă de Windows.

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.