Home » mobile

Samsung Galaxy Tab S2 8 este ireal de subţire

Publicat pe 31 December 2015 la 16:03 de

Până la introducerea primelor netbook-uri pe piaţă, accesibilitatea şi portabilitatea sistemelor de calcul au fost în mod tradiţional două aspecte care evoluau invers proporţional. Şi cum cerinţele utilizatorilor cu privire la portabilitate erau tot mai mari, succesul covârşitor al modestelor netbook-uri era oarecum previzibil. În ciuda multelor lipsuri cu care veneau. Dar adevărata revoluţie a dispozitivelor mobile s-a declanşat odată cu orientarea atenţiei înspre Tablet PC-uri, ce au transformat radical experienţa utilizatorului în mişcare.

Şi în contextul de la acea vreme, nu reprezintă o surpriză pentru nimeni că piaţa s-a dezvoltat într-un ritm ameţitor, ducând între timp şi la o reconfigurare a întregii industrii IT. Iar în momentul de faţă, avem o piaţă a Tablet PC-urilor extrem de variată – mult mai „colorată” decât a fost cea a netbook-urilor. Iar pe lângă sistemul de operare utilizat, probabil că principalul criteriu de selecţie este diagonala ecranului. Aici, evident că părerile sunt împărţite în funcţie de preferinţe şi scenariu de utilizare. O diagonală de 10” este potrivită de exemplu pentru filme, dar dimensiunile se pot dovedi uneori incomode pentru jocuri sau chiar browsing. Un model cu diagonală de 7” este pe de altă parte mai uşor de manevrat în jocuri, dar se poate dovedi cam mic pentru redarea de conţinut video. Şi aşa a luat naştere soluţia de compromis – diagonala de 8”, ce asigură atât o ergonomie sporită, cât şi spaţiu de afişare suficient. Iar unul dintre modelele de referinţă este Samsung Galaxy Tab S2, ce pune accentul în primul rând pe construcţie şi design, vizând astfel utilizatorii pretenţioşi.

Samsung Galaxy Tab S2 8 - specificatii

Asta nu înseamnă că platforma hardware nu a primit aceeaşi atenţie, căci octa-core-ul de 1.9GHz acompania de 3GB memorie RAM ar trebui să satisfacă fără probleme cerinţele utilizatorilor în materie de performanţă.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Un comentariu »

  • Gadgetlab.ro a zis:

    O tableta foarte ok, insa in stilul tipic Samsung pret destul de mare. Modelul ce are conectivitate 4G LTE dupa parerea mea e ridicol de scump, iar modelul la care s-a facut review la 1800 lei pretul intradevar e marisor. Carcasa e super subtire, hardware-ul excelent iar interfata Touchwiz e bine optimizata. Marea problema o sa fie cu update-urile. Pe tableta mea Galaxy Note 10.1 2014 cumparata in Decembrie 2013 update-urile la Android 4.4 KitKat si Android 5.0.2 Lollipop au durat exagerat de mult pana au venit.

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.