Home » hardware

ASRock Z170 Extreme7+ mizează pe calitate

Publicat pe 28 August 2015 la 10:45 de

ASRock Z170 Extreme7+ - intro

În ciuda lansării stângace cu care au debutat procesoarele Intel Skylake pe piaţă, producătorii de plăci de bază par să îşi fi luat treaba în serios şi au prezentat un număr impresionant de modele. Desigur, la fel ca procesoarele, unele dintre ele sunt cam scumpe la vedere, în timp ce altele pot fi achiziţionate încă din ziua lansării. Cam aşa se întâmplă şi cu ASRock Z170 Extreme7+ – un model High End cu o poziţionare ce a lipsit în cazul Z97, când de la Extreme6 producătorul sărea direct la Extreme9.

ASRock Z170 Extreme7+ - specificatii

Fără să surprindă, design-ul ambalajului se dovedeşte din nou cam neinspirat. Tematica centrală cu flăcări de pe partea frontală pare oarecum depăşită pentru acest deceniul acesta, iar promovarea indicativului „Super Alloy” ca element principal nu mi se pare de bun augur din moment ce ne trimite cu gândul în altă parte. Şi nici partea dorsală nu mi se pare o alegere tocmai fericită.

ASRock Z170 Extreme7+ - ambalaj fata ASRock Z170 Extreme7+ - ambalaj spate

Trebuie totuşi spus că nu cumpărăm o placă de bază pentru calitatea ambalajului, aşa că trecem repede peste acest detaliu. În pachet veţi găsi un panoul USB 3.1 frontal de 5.25”, 1 cablu de alimentare USB, 1 cablu SATA Express, 4 cabluri SATA, 1 bridge SLI, câteva şuruburi pentru montarea SSD-urilor M.2, shield-ul pentru back panel, manualul de utilizare şi discul optic cu drivere şi aplicaţii.

ASRock Z170 Extreme7+ - accesorii

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.